Sari direct la conținut

Klaus Iohannis: Domnul Ponta nu vrea sa se intalneasca cu mine, dar eu vreau sa ma uit in ochii lui

HotNews.ro

Klaus Iohannis a declarat vineri, la Braila, in primul miting electoral din turul al doilea al alegerilor prezidentiale, ca este gata sa se intalneasca oricand cu Victor Ponta si sa se uite in ochii lui, pentru ca are sa-i transmita un mesaj.

„Domnul Ponta, care nu vrea sa se intalneasca cu mine, nu stiu de ce, merge peste tot si spune ca eu nu vreau sa ma intalnesc cu el. Domnul Ponta nu vrea sa se intalneasca cu mine, dar eu vreau sa ma uit in ochii lui. Pai, asa cum ma intalnesc cu voi, asa vreau sa ma uit in ochii lui si sa-i spun: domnule Ponta, habar n-aveti cum sa guvernati o tara, cum vreti sa fiti presedinte?”, a declarat Iohannis, citat de Agerpres.

Klaus Iohannis a mai spus ca in toata campania din turul intai al prezidentialelor s-a aruncat cu „venin si minciuna” asupra sa. „Ati fost mintiti, vi s-a spus ca vreau sa tai pensiile, mare minciuna, eu vreau sa ajung presedintele Romaniei pentru a avea un Guvern care sa faca sa creasca economia si sa va creasca salariile si pensiile”, a precizat Iohannis.

Referindu-se la viitorul premier pe care l-a anuntat Victor Ponta, respectiv Calin Popescu Tariceanu, candidatul ACL a spus abia asteapa sa il vada cum pune in aplicare masurile care ii vor fi „impuse” de Partidul Social Democrat (PSD).

„Il vad pe domnul Ponta venind de mana cu un prim-ministru de vreme buna, cu un prim-ministru care a mai fost o data prim-ministru. Ma surprinde si ma intreb cum vrea oare domnul Tariceanu anul viitor sa stea in fata oamenilor, cand PSD ii cere sa mareasca impozitele si taxele, cand ii cere sa renunte la cota unica. Nu este bine si nu va face bine aceasta schimbare”, a completat Iohannis.

Co-presedintele ACL Vasile Blaga a declarat ca primul miting din turul al doilea al campaniei pentru prezidentiale este organizat la Braila, deoarece „Klaus Iohannis a tinut sa incepem campania electorala aici, datorita respectului pe care il poarta brailenilor”.

„Noi, acum, nu alegem intre doi oameni, intre Ponta si Iohannis, ci intre doua moduri de a gandi politica, intre doua moduri de a veghea viitorul Romaniei”, a mai spus Blaga.

Prim-vicepresedintele ACL Alina Gorghiu a declarat, vineri, ca in cazul in care PSD nu va dori o dezbatere prezidentiala intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, se va gasi o formula pentru a pune presiune pe candidatul PSD-UNPR-PC sa accepte dezbaterea. Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a sustinut vineri, dupa discutiile cu staff-ul de campanie al ACL, ca Iohannis nu-si doreste sa participe la cele patru dezbateri organizate de televiziunile de stiri.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro