Sari direct la conținut

Și Corina Bogagiu, fost deputat PSD, trece la partidul lui Victor Ponta

HotNews.ro
Corina Bogaciu, Foto: cdep.ro
Corina Bogaciu, Foto: cdep.ro

​Fostul deputatul PSD Corina Bogaciu, în vârstă de 29 ani, a anunțat vineri că s-a înscris în Pro România, partidul lui Victor Ponta, după ce în noiembrie anul trecut a demisionat din PSD, unde făcea parte din organizația Ilfov, condusă de Gabriela Firea la acea vreme.

Mesajul postat de Bogaciu vineri, pe Facebook:

„Am hotărât să mă alătur echipei Pro România, deoarece aici este singurul loc unde se face o politică social-democrată autentică, în beneficiul oamenilor și nu al liderilor.

Cu fiecare zi care a trecut de la demisia mea din Partidul Social Democrat, mi-am întărit convingerea că am făcut un lucru bun și că doar așa îi voi putea reprezenta cu onestitate pe cetățenii din județul Ilfov care mi-au acordat voturile și încrederea lor. Cum aș putea acum să apar în fața lor, ca membră a unui partid care, prin guvernul pe care îl susține, condamnă Bucureștiul și întreaga zonă metropolitană la subdezvoltare?

Proiectele din Planul de Mobilitate Urbană Durabilă București – Ilfov, și altele asemenea referitoare la Zona Metropolitană, nu vor mai putea fi demarate în condițiile acestei subfinanțări, iar cetățenii din localitățile limitrofe Capitalei vor deveni victime colaterale într-un război politic care nu-i privește.

De aceea, asemeni altor colegi ai mei, consider că lucrurile în PSD se îndreaptă într-o direcție greșită și cum în interior nu sunt tolerate niciun fel de idei sau opinii contrare celor ale echipei actuale de conducere, singura soluție este construirea unei alternative în afara partidului.

Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

Tot vineri, deputatul de Dâmbovița Oana Silvia Vlăduca a anunțat că demisionează din PSD și se înscrie în partidul lui Victor Ponta, după ce săptămâna aceasta au făcut aceeași mișcare și doi grei ai partidului, Georgian Pop și Mihai Tudose.

Astfel, coaliția PSD-ALDE are probleme din ce în ce mai mari cu majoritatea parlamentară, lipsindu-le în acest moment 5 voturi pentru a întruni cele 165 de voturi necesare pentru a putea trece legi organice fără a depinde de alte partide.

Alegeri 2024: Vezi aici prezența și rezultatele LIVE pe hartă și grafice interactive.
Sondaje, Comparații, Informații de la celelalte alegeri. Toate datele esențiale pe alegeri.hotnews.ro.
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro