Sari direct la conținut

Cristiano Ronaldo și reacția care a adunat 2,5 milioane de aprecieri, după transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

HotNews.ro
Kylian Mbappe si Cristiano Ronaldo, Foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia
Kylian Mbappe si Cristiano Ronaldo, Foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Kylian Mbappe a semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu Real Madrid, iar Cristiano Ronaldo a cucerit internetul printr-un mesaj transmis starului francez.

>> OFICIAL Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid – Prima reacție a starului francez

Mbappe și-a anunțat transferul la Real postând mai multe fotografii din copilărie în care purta un trening cu emblema clubului.

Francezul a inclus și o poză cu Cristiano Ronaldo, iar portughezul a lăsat un comentariu care a adunat 2,5 milioane de aprecieri în primele 11 ore.

„Rândul meu să te privesc. Abia aștept să te văd cum încânți Bernabeul. Hala Madrid”, este mesajul postat de Ronaldo.

După lungi negocieri, francezul în vârstă de 25 de ani a semnat cu Real Madrid un contract valabil pe 5 sezoane, urmând să încaseze un salariu anual de 15 milioane de euro.

Mai mult decât atât, Mbappe va încasa 150 de milioane de euro primă de instalare, ce va fi eșalonată în cei 5 ani pe care îi va petrece pe Santiago Bernabeu.

„Un vis devenit realitate. Atât de mândru să mă alătur clubului visurilor mele Real Madrid. Nimeni nu poate înțelege cât de entuziasmat sunt acum. Abia aștept să vă văd, Madridistas și mulțumesc pentru sprijinul vostru incredibil. Hala Madrid!” – Kylian Mbappe.

În sezonul recent încheiat, Mbappe a jucat 48 de meciuri în tricoul celor de la Paris Saint Germain, reușind să marcheze 44 de goluri și să ofere 10 pase decisive.

Va fi prima experiență în afara Ligue 1 pentru Kylian Mbappe, care a cucerit alături de AS Monaco și PSG șapte titluri de campion.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro