Sari direct la conținut

George Cojocaru, reales in Comitetul Director al UFI

Ager Press

Cu ocazia celui de-al 73-lea Congres al UFI (Asociatia Mondiala a Industriei Expozitionale), care a avut loc recent la Beijing, domnul George Cojocaru, Presedinte – Director General al ROMEXPO, a fost reales pentru a patra oara consecutiv in Comitetul Director al organizatiei internationale, dupa ce, in luna septembrie fusese reconfirmat pentru inca 2 ani si in functia de vicepresedinte al Sectiunii Europene din cadrul UFI.

Stirea a fost transmisa la Bucuresti printr-o scrisoare de felicitare semnata de Presedintele UFI in executie, dl. Jochen Witt si de dl. Vincent Gerard, directorul executiv al UFI.

UFI a fost infiintat in anul 1925 si este cea mai prestigioasa si reprezentativa asociatie din industria mondiala a manifestarilor expozitionale, numarand 313 membri care organizeaza peste 4.500 de manifestari anuale de renume, care atrag peste 150 milioane de vizitatori. UFI este prezenta in 74 de tari pe 5 continente. Romexpo este membru UFI din anul 1993.

Actualul presedinte UFI, dl. Jochen Witt, care indeplineste si functia de Director General al Targului din K?ln, apreciind potentialul tehnic si comercial al Targului International Bucuresti (TIB), a decis sa inceapa la Bucuresti discutiile privind realizarea unei colaborarii directe intre targul din K?ln si cel din Bucuresti.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro