Sari direct la conținut

Gloria a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a-i aduce pe Atletico Madrid la Bistrita

HotNews.ro

Dupa avantajul de doua goluri luat in partida din tur, bistritenii s-au crezut deja calificati in turul trei si au evoluat extrem de modest timp de 90 de minute. Israelienii au deschis scorul in minutul 5 prin Shay si au egalat rezultatul celor doua manse in minutul 65. In minutul 37, Gloria a ratat un penalti prin Nalati care a sutat slab, iar Davidovich a respins.

Maccabi a avut cinci jucatori noi fata de partida din tur si a avut initiativa de-a lungul intregii partide. Shay a deschis scorul in minutul 5, reluand in plasa o centrare care a surprins apararea bistriteana.

Primele ocazii de gol ale bistritenilor au venit dupa o jumatate de ora de joc, dar Costea si apoi Nalati din penalti au fost blocati de Davidovich.

In minutul 65, Tomer a marcat cu capul in urma unei faze fixe, golul sau trimitand meciul in prelungiri, desi in ultimele minute ale timpului regulamentar Gloria putea marca golul calificarii, dar lovitura libera a lui Coroian a fost respinsa in extremis de Davidovich.

In timpul suplimentar, Coroian a marcat un gol anulat eronat de brigada de arbitri, asistentul ridicand fanionul pentru un ofsaid imaginar, iar in minutul 111 fundasul Swan de la Maccabi a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene.

La loviturile de departajare, Albut a aparat doua penaltiuri, ambele echipe au sutat o data pe langa poarta, iar Sepsi, Toma si Bad au transformat de la punctul cu var, in timp ce pentru Maccabi au punctat Dekel si Hasher.

In turul al treilea, Gloria va intalni pe Atletico Madrid. Prima mansa este programata pe 22 iulie, la Bistrita, returul avand loc o saptamana mai tarziu in Spania.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro