Sari direct la conținut

Gloria Bistrita si Otelul Galati joaca mansa decisiva pentru turul 3

HotNews.ro

Cele doua cluburi disputa calificarea pe teren propriu – Gloria primeste vizita echipei israeliene Maccabi Haifa in fata careia a reusit o victorie surprinzatoare saptamina trecuta (2-0 in Israel). Otelul infrunta echipa Slavia Sarajevo (0-0 in prima intilnire, in Bosnia).

Daca se vor califica, cele doua echipe vor intilni in turul 3 adversari mai bine cotati: Atletico Madrid pentru Gloria, respective Trabzonspor pentru Otelul.

„Nu ne gindim inca la Atletico pentru ca Maccabi a adus in lot, pentru retur, 5 jucatori pe care nu i-a folosit acum o saptamina. Nu vrem sa ne facem de ris, sa pierdem calificarea, de aceea raminem concentrati” – Ioan Horoba, director sportiv Gloria.

„Sper sa depasim problemele noastre din aparare, unde nu putem alinia ceea ce ne dorim. Recunosc – inaintea primei intilniri, credeam ca am dat peste o echipa mai slaba. Dar nu este deloc asa, au jucat in viteza, ne-au pus probleme. Acest 0-0 pe terenul lor reprezinta intr-adevar un avantaj pentru noi. Sper sa cistigam…” – Marius Stan, presedinte Otelul.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro