Sari direct la conținut

Statul a prelungit pana pe 21 noiembrie termenul pana la care asteapta oferte pentru servicii de consultanta in vederea vanzarii actiunilor detinute la Romtelecom

HotNews.ro
Dan Nica, Foto: AGERPRES
Dan Nica, Foto: AGERPRES

Termenul limita de depunere si deschidere a ofertelor pentru servicii de consultanta in vederea vanzarii actiunilor detinute de stat la Romtelecom a fost prelungit pana la data de 21 noiembrie 2013, la solicitarea potentialilor ofertanti, in vederea finalizarii elaborarii ofertelor si a organizarii unor consultari interne aprofundate cu toti factorii de decizie implicati, a anuntat marti Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI). Termenul initial de depunere a ofertelor era 7 noiembrie 2013. Pe 22 octombrie, ministrul Dan Nica declarase ca acest contract va fi semnat pana pe 15 noiembrie 2013.

  • „Anuntul a fost publicat in data de 7 octombrie pe site-ul MSI, in presa de specialitate internationala si romaneasca, termenul initial fiind 7 noiembrie. Termenul limita de depunere si deschidere a ofertelor a fost prelungit pana la data de 21 noiembrie 2013, la solicitarea potentialilor ofertanti, in vederea finalizarii elaborarii ofertelor si a organizarii unor consultari interne aprofundate cu toti factorii de decizie implicati. Data deschiderii ofertelor a fost, de asemenea, decalata, urmand a avea loc pe 21 noiembrie 2013, ora 14:00, la sediul Ministerului pentru Societatea Informationala, iar termenul in care pot fi solicitate clarificari a fost prelungit pana pe 14 noiembrie 2013, ora 17:00”, se arata in comunicatul dat marti de MSI.

In realitate, anuntul privind cererea de oferte pentru acest contract a fost publicat duminica seara, pe 6 octombrie 2013, pe site-ul Ministerului pentru Societatea Informationala. Ministerul a dat pe 7 octombrie un comunicat de presa in care anunta postarea respectivului anunt.

De asemenea, pe 22 octombrie, Dan Nica, cel care conduce acest Minister, a declarat ca pana pe 15 noiembrie va fi semnat acest contract.

In legatura cu acest contract, Ministerul aminteste ca „viitorii ofertanti trebuie sa dovedeasca ca au participat in ultimii 10 ani, in calitate de consultant al guvernelor/ministerelor/altor autoritati publice din Romania sau la nivel international, in cadrul unor proiecte de privatizare la companii de stat cu o cifra de afaceri de cel putin 2,5 miliarde de lei la momentul demararii procesului de privatizare sau au finalizat in ultimii 10 ani cel putin un contract de consultanta a guvernelor/ministerelor altor autoritati publice din Romania sau la nivel international, in cadrul unor proiecte de privatizare cu o valoare de cel putin 1,3 miliarde de lei la companii de stat sau au participat in ultimii 5 ani in calitate de consultant in investitii financiare pe piata de capital sau vanzari de pachete de actiuni, cumulate in mediul privat, in valoare de cel putin 500 milioane de lei, conform criteriilor stabilite de catre minister.

Atributiile Consultantului vor consta in acordarea de asistenta specializata pe tot parcursul procesului de privatizare, elaborarea tuturor documentelor si efectuarea tuturor proceselor a caror necesitate apare pe parcursul procesului de privatizare, inclusiv cele care au menirea de a optimiza procesul de privatizare (divizari, fuziuni, conversie etc.), elaborarea strategiei de privatizare si propunerea metodei de privatizare”.

Alegeri 2024: Vezi aici prezența și rezultatele LIVE pe hartă și grafice interactive.
Sondaje, Comparații, Informații de la celelalte alegeri. Toate datele esențiale pe alegeri.hotnews.ro.
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro