Sari direct la conținut

Rezultatele slabe de la Bacalaureat transformă majoritatea colegiilor din Tulcea în licee tehnologice

HotNews.ro

Patru colegii din municipiul Tulcea au fost transformate în licee tehnologice de către ministrul Educației, din cauza procentului de promovare la Bacalaureat, transmite Agerpres. Singurele colegii din oraș au rămas Colegiul Economic „Delta Dunării” şi Colegiul Dobrogean „Spiru Haret”.

Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, a declarat agenției de presă că directorii “celor patru colegii declasate, Colegiul ‘Henri Coandă’, Colegiul ‘Anghel Saligny’, Colegiul ‘Brad Segal’ şi Colegiul ‘Nicolae Cornăţeanu’, aleargă în momentul de faţă să-şi schimbe ştampilele, cataloagele, conturile, signalistica şi speră să nu apară mai târziu neconcordanţe în transcrierea datelor. Noi, la rândul nostru, sperăm să nu apară probleme în ceea ce priveşte atragerea fondurilor europene pentru eficientizarea energetică a clădirilor”.

Edilul a explicat că a depus pe Programul Operaţional Regional (POR) cereri de finanţare pentru eficientizarea energetică a patru unităţi de învăţământ, printre care şi Colegiul „Henri Coandă”, şi urmează să depună cereri de finanţare și pentru alte şase unităţi de învăţământ.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro