Sari direct la conținut

VIDEO Stephan Pelger a creat ținute pentru Carmen Iohannis: „Asta este problema primei doamne”

HotNews.ro
Colectie de haine, Foto: Markus Schreiber / AP / Profimedia
Colectie de haine, Foto: Markus Schreiber / AP / Profimedia

Designerul român de origine germană Stephan Pelger, găsit mort în locuința sa, a creat în trecut ținute pentru Carmen Iohannis, cu care a început să colaboreze în 2015. El povestea, într-o emisiune la Digi 24, că a fost „destul de dezamăgit” pentru că soția președintelui își modifica apoi fustele, pe care le scurta.

Creatorul de modă a început să colaboreze cu Carmen Iohannis în aprilie 2015, când a anunțat pe Facebook începerea colaborării sale cu soția șefului statului:

  • „Astăzi a fost o zi cu totul specială! Am făcut Sfeștania Atelierului, am avut multe întâlniri, iar ultima s-a încheiat chiar cu Prima Doamnă a României, o adevărată prezență elegantă și, din câte mi-am dat seama, și un suflet frumos! Sunt foarte onorat de această nouă colaborare”.

„Are o problemă cu lungimile fustelor”

În urmă cu șase luni, Stephan Pelger povestea, într-o emisiune la Digi 24, despre dezamăgirea avută în urma acestei colaborări:

  • „I-am creat o grămadă de rochii pe care ea le-a modificat și le-a scurtat.
  • Asta este problema primei doamne, pe care eu o stimez și este o doamnă foarte umană, foarte simpatică, foarte glumeață, dar are o problempă cu lungimile fustelor, pe care pe toate și le-a scurtat singură.
  • Și când mi-am văzut creațiile scurtate la un nivel nepotrivit, am fost destul de dezamăgit. (…)
  • Fiecare face ce vrea cu ținutele, dar dacă tot angajezi un stilist, un designer, ca să-ți facă ținutele, măcar ține cont de ceea ce ți se spune, nu contează că ești prima doamnă sau orice alt client”.

Stephan Pelger a povestit, în aceeași emisiune, că a creat ținute și pentru Margareta, Custodele Coroanei Române.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro