Sari direct la conținut

Topul stirilor si editorialelor de la ora 10. Pamflet

Dan Popa's Weblog

Din redactia Cotidianului au fost dati afara agentii sub acoperire platiti de serviciile secrete. Au mai ramas doar doua cosuri de gunoi care, in ciuda tuturor insistentelor, refuza sa marturiseasca pentru cine lucreaza. Cand Dumnezeu vrea sa te pedepseasca, iti ia mintile. Daca se enerveaza si mai tare pe tine, te trimite sa-ti faci un credit. Dobanzile si comisioanele sunt concepte abstracte care au fost infiintate doar pentru a asigura hrana, imbracamintea si distractia copiilor de bancheri, scrie Dan Popa pe blogul sau.

Paradox statistic. Daca agentiile de stat ar da afara 20 % din personal, insistand asupra celor incompetenti, angajati pe pile, ar ramane fara 90 % din angajati. Restul de 10% ar fi 100% depasit de situatie.

Basescu a declarat ca la o adica, Statul se va imprumuta pentru salarii. Va dati seama cum ar suna asta? „Alo, FMI, n-ai sa-mi dai si mie un salariu pana la salariu?”

Pogea va restitui in august companiilor locale circa un miliard de lei. Companiile se intreaba ce vor face cu atatea bonuri de masa.

Ieri, un cutremur cu o magnitudine de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs in apropiere de Sofia. Romanii asteapta un alt cutremur, prognozat de ceva vreme, avand epicentrul in Palatul Victoria, mai exact in anumite agentii de stat. Cutremurul a fost se pare amanat de teama replicilor care ar veni dupa.

Din cele 226 de agentii si alte structuri similare vor ramane doar 107, a spus premierul Emil Boc. Initial au fost proiectate sa ramana doar 106 dar, cu greu, Boc a fost convins ca Agentia Centrala de Informatii, cunoscuta si ca C.I.A., nu a fost niciodata in subordinea Guvernului Romaniei.

Bursa de la Tokyo a inchis ieri pe verde, pe fondul cererii pentru titlurile producatorilor auto niponi. Economia romaneasca are si ea o paloare verde in obraji, dar expertii FMI spera sa nu inchida asa.

A treia taina a Fatimei, reteta originala Coca-Cola si cum sa redai increderea in sistemul bancar – aceste sunt marile mistere ale secolului in care traim.

Citeste continuarea si comenteaza pe blogul lui Dan Popa.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro