Utile: Cum o poţi măsura fericirea; Primele semne ale autismului; Ce riști când folosești un VPN gratuit pentru intimitate online
Cum o poţi măsura fericirea. Ziua de 20 martie 2019 marchează celebrarea Zilei Internaţionale a Fericirii, o sărbătoare instituită în 2012 printr-o rezoluţie a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite. Modalităţile de a măsura fericirea sunt mult mai vechi decât sărbătoarea dedicată acesteia. În 1972, al patrulea rege al Bhutanului, Jigme Singye Wangchuck, a declarat, într-o conferinţă internaţională, că „fericirea naţională brută este mult mai importantă decât produsul intern brut”, scrie Descoperă.ro.
Primele semne ale autismului. Autismul este cuvântul care impresionează părinţii pretutindeni în lume şi îi face atenţi la cel mai mic semn de întârziere în dezvoltare sau de comportament “altfel” al copilului lor. Nici nu e de mirare, având în vedere că în SUA incidenţa autismului la copiii de vârstă şcolară a ajuns la 1 din 88 de copii în 2012, conform “Centrului de Prevenţie şi Control al Bolilor”, faţă de 1 la 110 copii în 2009, scrie Totuldespremame.ro.
Ce riști când folosești un VPN gratuit pentru intimitate online. Ca orice serviciu, VPN-urile premium sunt mai bune decât cele gratuite. Dai un ban, dar știi măcar că nu-ți sunt colectate datele. La nivel global, 25% din utilizatorii de internet folosesc VPN-uri, în special pentru a accesa conținut de entertainment, precum Netflix. Un VPN este un instrument care stabilește o conexiune sigură între tine și server. Permite astfel transferul sigur de date prin protocoale de criptare, scrie Playtech.
Șase nutrienți de care aveți nevoie după 50 de ani. Pe măsură ce înaintați în vârstă este necesar să faceți mici schimbări în alimentație ca să vă mențineți sănătoși. Doctorul Zilei cei șase nutrienți care nu ar trebui să vă lipsească după ce împliniți 50 de ani.
Aliaţii din farfurie pentru oase puternice. După vârsta de 50 de ani, oasele noastre pierd din densitate, fără ca noi să percepem ceva. Această schimbare se numeşte osteoporoză, care, deşi lipsită de simptome, poate avea consecinţe grave, scrie Click.ro.