Utile: Încă o substanţă cancerigenă, descoperită în medicamentele pentru scăderea tensiunii arteriale; De ce parola ji32k7au4a83 este una dintre cele mai comune; Anxietatea la copii
Încă o substanţă cancerigenă, descoperită în medicamentele pentru scăderea tensiunii arteriale. O a treia substanţă cancerigenă a fost descoperită în medicamente pentru scăderea tensiunii arteriale. Compania indiană Hetero Labs Ltd a descoperit un nou compus toxic, N-Nitroso-N-metil-4-acid aminobutiric (NMBA), în 87 de loturi de comprimate losartan cu potasiu, pe care le-a retras de pe piaţă, potrivit anunţului făcut de Food and Drug Administration (FDA), organismul american care supervizează alimentele şi medicamentele de pe piaţa din SUA, potrivit Descoperă.ro.
De ce parola ji32k7au4a83 este una dintre cele mai comune. Cum se face că parola ji32k7au4a83 este una dintre cele mai comune parole folosite pe internet și de ce este ușor de ghicit de către hackeri? Este binecunoscut faptul că mulți utilizatori de internet nu se chinuie prea tare când stabilesc o parolă pentru mail, Facebook sau oricare alt serviciu. De aceea vezi de multe ori parole ca „parola12” sau „parolafacebook1”, însă se pare că și parola „ji32k7au4a83” este una foarte populară, scrie Playtech.
Anxietatea la copii. Anxietatea la copii este o problemă de sănătate obişnuită şi comună care, dacă nu este tratată în mod corespunzător, poate să persiste şi la vârsta adultă, putând duce la dependenţa de substanţe, depresie sau chiar la tentative de suicid. Tulburările de anxietate din perioada copilăriei au consecinţe negative, dificil de perceput imediat asupra stării de bine a copilului şi asupra funcţionării lui de zi cu zi, scrie Adevărul.
Cât de greu este să mai faci un copil după 35 de ani. Specialiștii trag semnalul de alarmă, vârsta maternității se amână prea mult! Din ce în ce mai multe persoane amână conceperea unui copil, iar acesta poate fi un risc prea mare, întrucât este din ce în ce mai dificil, scrie Doctorul Zilei.
Examenul coproparazitologic, recomandări. Examenul coproparazitologic poate arăta dacă în intestinele tale sunt prezente bacterii, un virus sau alţi germeni care ar putea provoace stări de boală, scrie Descoperă.