Sari direct la conținut

Doctorita acuzata ca a taiat penisul unui bebelus

Evenimentul Zilei

O doctorita din Tulcea este acuzata ca ar fi macelarit penisul unui bebelus de patru luni. Potrivit mamei copilului, evenimentul s-a petrecut miercuri, in incinta Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Tulcea. Colegiul Medicilor Tulcea cerceteaza acuzatiile care se aduc medicului dermatolog Elena Radu.

„Aceasta nu m-a indrumat unde trebuia sa ajung. S-a considerat competenta sa-mi examineze copilul si, dupa o examinare sumara, a confirmat ca are fimoza. M-a asigurat ca interventia va dura cinci minute si ca totul este simplu. Lucrurile nu au decurs asa.

Operatia a durat 30 de minute. M-am alarmat de tipetele copilului si cand m-am apropiat, copilul era intr-o baie de sange. Am plecat dupa aceasta, mi-a spus ca va trebui sa intervina inca o data dupa cicatrizare.

Mi-a dat o reteta si mi-a precizat insistent sa merg acasa, sa nu solicit asistenta medicala de niciun fel si sa pastrez discretie deplina”, se arata in reclamatia depusa la Parchetul de pe langa Judecatoria Tulcea de Mihaela Parfene impotriva doctorului Elena Radu.

Operat a doua oara

Dupa ce a ajuns la Mahmudia, starea copilului s-a agravat. A fost readus la Tulcea cu ambulanta, fiind operat de urgenta. Doctorul Ovidiu Harfas, cel care a operat a doua oara bebelusul, sustine ca acesta avea o hemoragie considerabila la nivelul penisului cand a fost adus din nou la spital.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro