Sari direct la conținut

Circulatie dificila in Bucuresti dupa montarea balizelor culoarului unic

HotNews.ro

Circulatia se desfasoara cu greutate pe DN1, la iesirea din Bucuresti, dupa ce autoritatiile au montat primele balize din culoarul unic, care face legatura intre aeroportul international Henri Coanda si centrul capitalei.

Pe ambele sensuri masinile circula bara la bara, iar la intrare in oras s-au format cozi lungi de masini. Multi bucuresteni au decis sa paraseasca orasul in weekend, situatie care ingreuneaza circulatia.

De asemenea, joi seara au inceput sa fie ridicate masinile parcate de-a lungul culoarului unic sau pe arterele din apropiere. Soferii care nu isi mai gasesc masinile in locurile in care le-au parcat se pot adresa dispeceratul Administratiei Strazilor sau la serviciul furturi auto, telefon 336.05.83.

Politia a instituit, ieri, primele restrictii de circulatie in Capitala, inaintea summit-ului NATO de saptamana viitoare. Au fost inchise circulatiei doua segmente de pe Bulevardul Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bulevardul Regina Maria si intre Splaiul Independentei si Bulevardul Natiunile Unite.

Reprezentanti ai Politiei Rutiere au precizat ca segmentele de drum pe care s-au impus joi restrictii vor ramane inchise pana pe data de 5 aprilie, iar pe toate celelalte artere se va circula normal pana sambata, 29 martie, cand vor fi instituite si alte restrictii.

Sambata, incepand cu ora 12, se va desfasura o simulare generala pe culoarul unic pentru summitul NATO, iar soferii vor putea circula doar pe benzile laterale.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro