Sari direct la conținut

Revolutionarii infiinteaza Comitetul de redresare a Romaniei, ca alternativa la Partidul Popular

HotNews.ro

Asociatia Revolutionarilor 21 Decembrie „Piata Universitatii” a infiintat Comitetul revolutionar de redresare a Romaniei, ca alternativa la Partidul Poporului infiintat de Dan Diaconescu, informeaza Mediafax.

Ion Flueras, presedintele asociatiei vrea ca Partidul Revolutionar Crestin Democrat sa functioneze ca o contrapondere la Partidul Popular, pe care l-a caracterizat drept „comunist”.

Acesta a mai spus ca unul din scopurile asociatiei este punerea in aplicare a sentintei Inaltei Curti de Casatie si Justitie din 29 ianuarie 2010, de acordare a certificatelor de revolutionari unora dintre membrii organizatiei. El a adaugat ca decizia nu a fost executata de Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor (SSPR), desi a fost desemnat un executor judecatoresc.

Dosarul prin care Dan Diaconescu solicita Tribunalului Bucuresti infiintarea Partidului Poporului va fi dezbatut de instanta in 17 ianuarie 2011.

Dupa ce a fost eliberat din arest, in 25 iunie, Dan Diaconescu a spus ca va intra in politica si ca va infiinta un partid. Diaconescu este cercetat de procurorii anticoruptie pentru santaj si amenintare.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro