Sari direct la conținut

VIDEO Premierul Boc a mers pe jos din Piata Victoriei la sediul unei banci si a vizitat "casuta piticilor"

HotNews.ro

Premierul Emil Boc a mers, vineri, pe jos de la Palatul Victoria la sediul unei banci din Piata Victoriei, unde a inaugurat noua forma a programului Prima Casa si a ‘vizitat’ o casuta in miniatura, pentru copii, relateaza Agerpres.

Insotit de agenti ai Serviciului de Paza si Protectie, premierul nu s-a sfiit sa mearga pe jos, prin pasajul pietonal de la Piata Victoriei si sa astepte la semafoare, pe strazi, pe drumul de la sediul Guvernului la sucursala BCR Sector 1, din Calea Victoriei 155.

In fata trecerii de pietoni, la un semafor din Piata Victoriei, primul-ministru a fost intrebat de jurnalisti daca nu se teme de eventuala reactie ostila a cetatenilor care il intalnesc pe strada.

„Atunci cand stii ca ce ai facut ai facut pentru a salva tara si a salva 22 de milioane (de romani – n.r.), atunci stii ca nu ai gresit, chiar daca pe termen scurt unii sunt nemultumiti si au dreptate sa fie nemultumiti si eu inteleg asta”, a explicat premierul.

La banca, el a participat la semnarea primului contract de creditare in noua varianta a programului Prima Casa.

In sediul bancii, premierul a vorbit cu fetita familiei care a incheiat contractul si a admirat o casuta in miniatura amplasata acolo, unde copilul se juca.

„Ai o casa aici si una deja cumparata. Sa te bucuri de ea si sa te descurci si la gradinita, si la scoala foarte bine”, i-a urat premierul fetitei familiei Stancu, dupa ce parintii ei au incheiat contractul pentru achizitionarea unei locuinte.

Pe drumul inapoi catre Guvern, premierul nu a fost interpelat de bucuresteni in mod deosebit, dar unul dintre trecatori i s-a adresat dezaprobator premierului, insa acesta l-a ignorat.

Doar la iesirea din banca, o clienta se aratase mai deranjata de atitudinea persoanelor din jurul premierului si de presa: „D-aia am ajuns asa, ca v-ati invatat sa-i slugariti!”.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/c527f6548441ce5657842b2340cb5996/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/597fcbfa629e0687de07669246e2101a/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro