Sari direct la conținut

Senatul se poate pronunta asupra urmaririi penale a lui Pacuraru

HotNews.ro

Comisia Juridica din Senat a decis sa solicite DNA documentele in cazul lui Paul Pacuraru, considerand ca acesta este in primul rand senator si abia apoi ministru al Muncii, anunta NewsIn.

Comisia Juridica a decis sa trimita conducerii Senatului un raport prin care cere acesteia sa solicite DNA documentele in cazul Paul Pacuraru.

Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, a trimis, saptamana trecuta, conducerii Senatului o scrisoare in care solicita acestei camere sa se pronunte daca suspiciunile de coruptie asupra sa sunt veridice si daca se justifica inceperea urmaririi penale in cazul sau.

Conducerea Senatului a decis sa inainteze solicitarea lui Pacuraru catre Comisia juridica a Senatului.

Presedintele Traian Basescu a cerut remanierea lui Paul Pacuraru odata cu cea a ministrului Justitiei, Tudor Chiuariu.

Paul Pacuraru este suspectat de procurorii DNA ca ar fi facut interventii pentru dirijarea unor contracte pe bani publici catre firma fiului sau. Paul Pacuraru, ministrul Muncii, a devenit obiect al unui dosar penal la DNA, sub suspiciunea de luare de mita, deoarece l-ar fi rugat pe liderul PNL Gorj, Ilie Morega, sa intervina pe linga directorii Societatii Nationale a Lignitului Oltenia si complexurilor energetice Turceni si Rovinari sa-i acorde contracte pentru perfectionare profesionala societatii Intratest, firma lui Mihnea Pacuraru, fiul ministrului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro