Sari direct la conținut

APADOR-CH acuza guvernul de presiuni de tip comunist

HotNews.ro

Invitata lui Robert Turcescu, joi seara, in emisiunea „100%”, de pe postul de televiziune Realitatea TV, a fost Monica Macovei, reprezentanta APADOR-CH. Aceasta a explicat in cursul emisiunii de ce presedintii unor partide au fost trecuti pe listele „Coalitiei pentru un Parlament curat” iar altii nu.

Astfel, Macovei a explicat ca pentru a obtine cat mai mult din folosirea acestor liste, sefilor de partide li s-a propus scoatere de pe liste cu conditia ca ei sa elimine la randul lor politicienii care nu corespund unui Parlament curat. Colaborarea a fost acceptata de PSD si de Alianta, dar refuzata de PRM si de alte partide.

Ca urmare liderul PRM apare pe aceste liste in timp ce Nastase sau Basescu nu. Cat de morala si de folositoare este aceasta masura ramane de vazut.

Deasemenea ea a demascat presiunile tot mai mari pe care guvernul le face pentru intimidarea Coalitiei si l-a calificat pe presedintele PUR, Dan Voiculescu, prin prisma declaratiilor facute de acesta, ca pe un securist de nivel mediu.

APADOR-CH ii va apara pe toti cei dati in judecata de membrii PSD introdusi pe listele „Coalitiei pentru un Parlament curat”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro