Sari direct la conținut

Ioana Basescu si Bodo nu mai divorteaza

Ziarul

Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui, si Bodo, solistul trupei Proconsul, se vor impaca in cele din urma, iar Ioana va renunta la cererea de divort, este de parere Costel Samson, un apropiat al celor doi.

„Se iubesc foarte mult, iar pentru ca ei locuiesc inca impreuna, in vila de la Corbeanca, ma face sa cred ca se vor impaca pana la urma”, ne-a spus Samson, care se inrudeste cu Ioana si Bodo, cei doi fiind nasii de cununie ai fiului sau, precum si nasii unei nepoate.

El a spus ca presedintele Traian Basescu nu va avea nici un cuvant de spus in decizia pe care o vor lua Ioana si Bodo, deoarece „Ioana este o fata cu personalitate si nu accepta ca cineva sa-i spuna ce sa faca”.

PRIETENI

Samson spune, de asemenea, ca Ioana si Bodo tin atat de mult unul la celalalt incat, chiar si in ipoteza in care vor ajunge sa se desparta, „vor ramane foarte buni prieteni. Nu sunt genul de persoane care sa se dusmaneasca pentru ca, dupa cum v-am mai spus, inca se iubesc foarte mult”.

INNEBUNIT DUPA PESCUIT

Ruptura dintre Ioana Marin Basescu (29 de ani) si Bogdan Marin (38 de ani), alias Bodo, s-a produs din cauza pasiunii sotului. „Este innebunit dupa pescuit”, ne-a spus omul de afaceri Costel Samson. In afara faptului ca lipseste mult de acasa din cauza concertelor pe care le sustine in toata tara, „Bodo pierde si zile bune pe balta, lucru care nu este deloc pe placul Ioanei”.

Integral in Ziarul

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro