Sari direct la conținut

VIDEO Ministrul Natalia Intotero, la spital după ce mașina SPP în care se afla a fost izbită de un alt autoturism și s-a răsturnat / Primul mesaj al Nataliei Intotero după accident

HotNews.ro
VIDEO Ministrul Natalia Intotero, la spital după ce mașina SPP în care se afla a fost izbită de un alt autoturism și s-a răsturnat / Primul mesaj al Nataliei Intotero după accident
Natalia Intotero. Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost rănită, marți, într-un accident rutier produs pe Valea Oltului. Conform unor surse din Poliție, mașina în care se afla Intotero a fost lovită violent de un alt autoturism, apoi s-a răsturnat. Autoturismul în care se afla Intotero aparține SPP.

Natalia Intotero a anunțat, marți seara, că este bine și a mulțumit personalului ambulanțier și medicilor de la Spitalul Județean Vâlcea.

„«Dumnezeu este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi.» Psalmul 46:1. Prin mila și bunătatea Lui Dumnezeu sunt bine! Mulțumesc din suflet familiei, prietenilor și colegilor pentru rugăciunile și gândurile voastre!

De asemenea, mulțumesc celor care au intervenit la locul accidentului, întregului personal de la Serviciul Ambulanță și de la Spitalul Județean Vâlcea”, a scris Intotero pe Facebook.

Surse guvernamentale au declarat pentru HotNews.ro că Natalia Intotero se află la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), în curs de investigații. Conform surselor citate, Intotero, a cărei stare este stabilă, are contuzii la torace, fiind așteptate rezultatele investigațiilor.

Accidentul a avut loc marți după-amiază, pe DN 7, în localitatea Racovița din județul Vâlcea.

„Din verificările efectuate de către polițiști s-a stabilit că o femeie de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. În urma coliziunii, o femeie care se afla într-unul dintre cele două autoturisme a fost preluată de o ambulanță pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis Poliția Vâlcea, printr-un comunicat de presă.

Mașina în care se afla Intotero s-a răsturnat

Surse din Poliție au declarat pentru HotNews.ro că persoana preluată de ambulanță este ministrul Familiei, Natalia Intotero. Aceasta era pasager în mașina izbită de autoturismul condus de șoferița de 41 de ani.

Surse locale au declarat pentru News.ro că maşina în care se afla ministrul Familiei s-a răsturnat după ce a fost izbită violent de celălalt autoturism. 

Natalia Intotero a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea. Aceasta este conştientă şi nu a suferit, la prima vedere, leziuni grave, mai spun sursele citate de News.ro.

Autoturismul în care se afla ministrul Familiei aparține SPP

Mașina în care se afla Natalia Intotero aparține Serviciului de Pază și Protecție (SPP).

Persoanele aflate în autoturismul SPP – şoferul, aghiotantul şi demnitarul – sunt bine, au transmis reprezentanții SPP pentru News.ro.

„Pentru a fi evaluată starea de sănătate a persoanei aflate pe bancheta din spate (n.r.- ministrul Natalia Intotero), s-a decis, conform procendurilior SPP, verificarea acesteia într-o unitate medicală. Toate persoanele aflate în autoturism purtau centură de siguranţă, iar maşina circula regulamentar”, a mai precizat SPP.

INTERVIURILE HotNews.ro