Sari direct la conținut

Miss World votata prin telefon si Internet

Romania Libera

Chinezii se pregatesc sa le intampine, in curand, pe cele mai frumoase femei ale lumii. Cea mai populara competitie de gen din toate timpurile – Miss World – se desfasoara anul acesta pe teritoriul chinez, la Sanya, o localitate din insula tropicala Hainan.

Noutatea acestei editii, cu numarul 54, este ca regina frumusetii va fi desemnata in premiera doar de catre telespectatori, prin Internet si telefon.

Initiativa poarta numele „Miss World – Tu decizi” si va da posibilitatea telespectatorilor de pe tot mapamondul sa-si voteze favorita dintre cele 107 frumuseti care se vor alinia la start. Din cele peste 100 de gratii, doar 15 vor deveni semifinaliste, pe 4 decembrie. Zece dintre ele vor fi alese prin intermediul voturilor telespectatorilor.

Celelalte cinci, castigatoarele fazelor preliminare, vor ajunge automat in semifinala. Ultima faza a competitiei, si cea mai asteptata, o va desemna pe Miss World. Telespectatorii vor avea posibilitatea sa-si voteze favorita ori prin Internet, ori cu ajutorul telefonului, pe parcursul intregii finale, din 4 decembrie. Frumoasa lumii va fi aleasa in urma votului exclusiv al… privitorilor.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro