Sari direct la conținut

O singura firma pentru administrarea Portului turistic Tomis

Gardianul

La licitatia organizata ieri de catre Administratia Porturilor Maritime Constanta, in vederea inchirierii constructiilor si administrarii Portului turistic Tomis, a fost primita o singura oferta, care a si fost acceptata. Astfel, unica firma interesata de proiectul scos la licitatie de conducerea APM Constanta a fost SC Sisteme Internationale de Afaceri SA din Bucuresti.

Potrivit caietului de sarcini, pentru castigarea licitatiei la care a fost unic ofertant, firma din Capitala este obligata sa realizeze, pana in anul 2008, lucrari de amenajare a Portului turistic, estimate, in conformitate cu proiectul elaborat de APMC, la valoarea de 6 milioane de euro.

De asemenea, firma bucuresteana, care mai este si titulara unui proiect de investitii ce prevede, printre altele, construirea in Constanta a unor spatii comerciale si a unei parcari auto, va trebui sa negocieze cu APMC nivelul chiriei aferent terenurilor, precum si tarifele de utilizare a domeniului portuar licitat, valoarea minima lunara acceptata de proprietarii Portului Tomis fiind de 3.

000 euro. Oricum, desi oferta firmei bucurestene a fost acceptata, Comisia de evaluare va decide dupa 90 de zile daca unica oferta respecta si cerintele Caietului de sarcini.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro