Sari direct la conținut

Oferte bancare de Craciun

Este cunoscuta „foamea“ de bani din preajma sarbatorilor de iarna, iar bancile si alte categorii de creditori folosesc ultima luna din acest an, „aruncand“ pe piata o serie de produse si servicii bancare.

Oferta de Mos Craciun a bancilor este variata, de la dobanzi reduse la creditele pentru achizitionarea bunurilor de folosinta indelungata pana la finantarea vacantelor, cumparaturi pe datorie, facilitati la cumpararea unei locuinte etc.

CREDITE AVANTAJOASE

La categoria credite pentru nevoi personale, BCR ofera produsul Maxicredit, prin care valoarea imprumutului poate ajunge la 20.000 de euro, iar perioada de rambursare, de pana la 10 ani.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte a lansat campania „Grabeste-te, si tu poti lua prima de la stat pe 2004! Pana pe 31 decembrie 2004“, prin care potentialii clienti care vor sa-si cumpere o casa completeaza cererea de economisire/ finantare, depun 27 de milioane de lei pana la sfarsitul anului si pot primi cele opt de milioane de lei prima din partea statului.

HVB Bank ofera produsul „Creditul Personal“, prin care se pot imprumuta sume intre 1.000 si 80.000 EUR sau echivalentul in USD, pe o perioada de pana la 5 ani, cu o dobanda de 9, 95% pe an, la valuta.

De asemenea, compania Credisson a anuntat lansarea produselor „Simplu“ (pentru cumparaturi in rate cu limita de creditare de 10 milioane lei) si „Ieftin“ (dobanda de 19,9 %, pentru achizitionarea in valoare de maximum 120.000.000 lei, cu rambursare in maximum 5 ani ), oferta fiind valabila pana la 31 decembrie.

CUMPARATURI CU CARDURI

La aceasta categorie, Banca Transilvania mizeaza pe cardul de credit Mastercard Forte, care are in prezent cea mai mare perioada de gratie (pana la 55 de zile), comision 0 pentru platile la comercianti si utilizare internationala. In cazul platilor efectuate in perioada 15 noiembrie – 31 decembrie cu carduri Raiffeisen Bank se ofera 5% reducere.

Tot in aceasta perioada, se desfasoara campania promotionala „Ideile de cadouri vin mai usor cand ai 1.000 de euro“ la Visa International, in cel mai mare centru comercial din Capitala – Bucuresti Mall, unde orice posesor de card Visa sau Visa Electron care isi utilizeaza „plasticul“ in perioada promotiei poate castiga 1.000 euro.

De asemenea, toti posesorii de carduri de credit Euroline pe care le vor utiliza de cel putin doua ori in perioada 1 noiembrie 2004 – 31 ianuarie 2005 au sansa de a castiga un televizor cu plasma, precum si cate 10 combine frigorifice, televizoare cu ecran plat, masini de spalat, DVD player si 40 de cuptoare cu microunde.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro