Sari direct la conținut

Cu poliția la film în mall. Spectatorii filmului „Romina, VTM” s-au luat la bătaie, la Ploiești | VIDEO

HotNews.ro
Scandal în sala de cinema dintr-un mall din Ploiești la filmul Romina, VTM!, Foto: DreamsTime
Scandal în sala de cinema dintr-un mall din Ploiești la filmul Romina, VTM!, Foto: DreamsTime

Poliția din Ploiești a fost nevoită să intervină la mall-ul din nordul Ploieștiului pentru a potoli spiritele, după ce mai mulți spectatori au început să se certe din cauza locurilor în sala de cinema unde era proiectat filmul „Romina, VTM”, relatează Observatorul Prahovean.

Noul film „Romina, VTM!”, care îi are în distribuție pe Bogdan de la Ploiești, Nicole Cherry, Selly și Tzancă Uraganu, a încins spiritele în cinematograful din nordul Ploieștiului.

Proiecția peliculei a fost întreruptă din cauza mai multor persoane care au devenit foarte violent verbal, aproape să se ia la bătaie, din cauza locurilor din sală.

Poliția a intrat în sala cinematografului și i-a evacuat pe cei care au deranjat proiecția filmului „Romina, VTM!”.

@alin.bucur.03

Și Romina a rămas fără cuvinte.. \uD83E\uDD23\uD83D\uDE05

♬ sunet original – Alin Bucur

Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu tinerii care făceau scandal că nu s-au respectat locurile.

Surse din cadrul IPJ au precizat pentru Observatorul Prahovean că nu au fost constatate fapte de natura penală, însă verificările continuă pentru a se stabili cu exactitate care au fost împrejurările în care a avut loc incidentul.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini și cu mizeria lăsată în urmă de spectatori după vizionarea filmului, Bogdan de la Ploiești, unul dintre protagoniștii filmului, fiind surprins în timp ce mătura popcornul de pe jos.

@bogdandelaploiesti.haz #combină cu @Cristian Moise #rominavtm ♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti

Romina, VTM!, vânzări impresionante de bilete în pre-sale

Fimul „Romina, VTM!”, care a fost lansat pe 2 ianuarie 2023 în România, a depășit Teambuilding în ceea ce privește biletele din pre-sale, numărul acestora depășind 35.000, potrivit Știrie PRO TV.

„Romina, VTM!” a fost deja poreclit „filmul maneliștilor” datorită numărului mare de cântăreți care sunt în trending pe YouTube, locul unde se regăsesc de cele mai multe ori piesele acestor artiști.

Pelicula îi are în distribuție pe Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima, Selly, Costel Biju, Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi și Rareș Mariș.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro