Ultile: De ce apare boala Alzheimer; Ce spun despre tine lucrurile pe care le pui pe Facebook; Ingrediente care te ajută să scapi rapid de psoriazis
De ce apare boala Alzheimer. În majoritatea cazurilor, cauza principală a bolii nu este cunoscută, a explicat medicul Stephane Epelbaum. Vârsta este “cel mai mare factor de risc cunoscut”, potrivit OMS. Se estimează că începând de la 85 de ani, o femeie din patru și un bărbat din cinci sunt afectați de Alzheimer. Începând de la 65 de ani, riscul de a dezvolta această boală se dublează la fiecare cinci ani, potrivitDoctorul zilei.
Ce spun despre tine lucrurile pe care le pui pe Facebook. “ Din punct de vedere psihologic, conturile personale de pe rețelele sociale sunt un indicator al intențiilor, convigerilor, atitudinilor, gradului de inteligență, educație sau cultură. Cei care folosesc Facebook în mod profesional își urmăresc interesele economice, prin creare de imagine. Un lucru este cert în legătură cu rețelele sociale: ori profiți tu de ele, ori profită ele de tine!”, crede psihologulLibertatea,Cezar Laurențiu Cioc.
Simptomele diabetului zaharat şi modul în care poate fi prevenită boala. Cauzele diabetului sunt diverse, de la moştenire genetică, la un stil de viaţă dezordonat, sedentarism, consum exagerat de alimente hipercalorice cu un conţint bogat de zahăr. Diabetul de tip 1 apare cel mai adesea în rândul copiilor şi adolescenţilor şi reprezintă un procent de 10% din totalul cazurilor de diabet. Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, acest tip de diabet apare cu preponderenţă în ţările din Europa de Nord, potrivitDescopera.
Ingrediente care te ajută să scapi rapid de psoriazis. Bicarbonaul de sodiu poate fi folosit pentru a elimina psoriazis, dar efectele acestuia nu reprezintă o soluție pe termen lung. Poți alege să faci băi în cadă cu apă călduță în care să pui 300 g de bicarbonat de sodiul. Acest ingredient poate fi transformat în pastă și aplicat pe piele. Trebuie doar să amesteci bicarbonat de sodiu cu ulei de ricin, în cantități egale, potrivit Click.
Cum „dresăm” creierul să învingă pofta de dulce. În momentul în care avem poftă de dulce să ne punem întrebarea corectă: ce anume îmi lipsește în viață mea, de ce am nevoie cu adevărat, pentru că e clar că acolo este o insatisfacție. E clar că este o emoție negativă care are nevoie să fie atenuată. Ne doare, din cauza asta mâncăm dulce. În cele mai multe cazuri, mâncăm mult că să neutralizăm emoțiile negative. Însă mâncarea este un anestezic cu efect scurt și multe calorii”, spune Mihaela Bilic, potrivit Digi24.