Sari direct la conținut

Utile: De ce ne ”arde” stomacul? Ce obiceiuri trebuie să excludem; Cum să îți deschizi culoarea părului fără vopsea? Folosește 3 ingrediente pe care sigur le ai în casă; 4 paşi care te pot ajuta să scapi de acnee.

HotNews.ro
utile, Foto: Colaj foto
utile, Foto: Colaj foto

De ce ne ”arde” stomacul? Ce obiceiuri trebuie să excludem.În timpul procesului de digestie, sfincterul esofagian inferior (zona care leagă esofagul de stomac) este relaxat pentru a permite alimentelor ingerate să treacă din esofag în stomac, după care se contractă la loc, explică Dr. Oz. În stomac, hrana întâlneşte sucurile gastrice acide şi enzimele care sunt necesare pentru digestie, însă în unele cazuri sfincterul esofagian inferior nu se închide la loc şi permite urcarea sucurilor acide din stomac in esofag. Acest lucru cauzează acele arsuri îngrozitoare pe care le resimţi în capul pieptului, potrivit Doctorul zilei.

Cum să îți deschizi culoarea părului fără vopsea? Folosește 3 ingrediente pe care sigur le ai în casă.Vrei o culoare mai deschisă la păr fără să te vopseși? Există o soluție la îndemnâna oricărei femei. Cu doar trei ingrediente pe care și tu le ai în casă îți poți deschide nuanța părului, fără să-l deteriorezi. Te-am făcut curioasă? Este important de menţionat faptul că nu poţi trece de la brunet la blond, dar schimbarea va fi vizibilă dacă încerci acest truc, iar părul tău va fi mai hidratat şi mai sănătos, scrieClick pentru femei.

4 paşi care te pot ajuta să scapi de acnee.Primul pas pentru a avea o piele sănătoasă este să ai o rutină zilnică de igienă personală. E nevoie să-ți cureți fața atât dimineața, imediat după ce te-ai trezit, cât și seara, înainte de a merge la culcare. Spală-ți fața timp de cel puțin un minut, pentru a distruge bacteriile de pe piele. Înlătură machiajul înainte de a merge la somn. Folosește un demachiant fără ulei, înainte de a-ți spăla fața cu săpun. Curăță și elimină celulele moarte, încurajând creșterea unui strat nou de piele. Unele studii au arătat că săpunurile cu sulf reduc excesul de sebum, potrivitUnica.

Topul alimentelor pentru sănătatea cardiovasculară. Grăsimile sănătoase sunt recomandate pentru îmbunătăţirea sănătăţii cardiovasculare, iar asta şi deoarece conţin acizi graşi omega-3 care au rol esenţial în reducerea tensiunii arteriale. Somonul conţine cantităţi ample de acizi graşi omega-3 şi un antioxidant, astaxantin carotenoid. De aceea, este mai bine să optaţi pentru somon, nu pentru peştii crescuţi în ferme, care nu furnizează omega-3 şi pot include şi metale grele. Dacă adaugi în meniul tău o jumătate de ceaşcă de fulgi de ovăz ai toate şansele să îşi păstrezi greutatea şi colesterolul în limite normale.Fibrele îţi oferă o senzaţie de saţietate şi îndepărtează nevoia ta de dulce sau de a alege o cină târzie, potrivit CSID.

Păducelul, bun pentru digestie și inimă. O combinaţie unică de vitamine şi minerale, păducelul este folosit mai ales pentru ameliorarea tulburărilor digestive şi îmbunătăţirea sănătăţii cardiovasculare. Cele mai importante elemente conţinute sunt vitaminele B, acidul folic, vitamina C, catechinele şi alţi antioxidanţi benefici pentru sănătatea organismului. Există mai multe elemente din păducel care interacţionează cu flora intestinală pentru a îmbunătăţi digestia, iar fibrele conţinute ajută la combaterea constipaţiei, balonării, crampelor sau la ameliorarea simptomelor unor boli mai grave, precum cancerul de colon sau ulcerul. Este benefic şi pentru eliminarea infecţiilor intestinale, potrivitClick.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro