Sari direct la conținut

Utile: Din ianuarie, e timpul să renunţi la excesele culinare; Fructele de toamnă combat o varietate de boli; Cum te vor ajuta mașinile echipate cu 5G să conduci mai bine și în siguranță

HotNews.ro
Utile, Foto: Colaj foto
Utile, Foto: Colaj foto

​Din ianuarie, e timpul să renunţi la excesele culinare. S-a terminat cu Sărbătorile şi, deci, cu mâncatul în exces. Există pericolul ca şi după terminarea Sărbătorilor de iarnă să rămâi cu prostul obicei de a pofti la cârnaţi, sarmale sau cozonaci. Dar nu te amăgi că silueta ta va rămâne “intactă”, scrie Adevărul.

Fructele de toamnă combat o varietate de boli. În zilele friguroase, dieta cu fructe ne menține în formă. Terapeuții susțin că fructele de toamnă sunt depozite valoroase de vitamine, minerale, antioxidanți și flavonoide care au puterea să reducă efectul radicalilor liberi și stresul oxidativ, atât de nocive pentru sănătatea noastră, scrie Click.ro.

Cum te vor ajuta mașinile echipate cu 5G să conduci mai bine și în siguranță. Ford își va echipa toate mașinile cu conexiune 5G pentru a fi compatibile cu o tehnologie care-ți permite să fii în contact cu alte mașini și chiar cu pietonii, prin intermediul telefoanelor, scrie Playtech.

​Dieta cu citrice te ajuta sa slabesti. Daca ai acumulat prea multe kilograme in ultima perioada, fructele de sezon iti vin in ajutor, in miez de iarna. Dieta cu citrice te ajuta sa slabesti, garantat. Este una din cele mai eficiente cure de slabire. Este folosita inca din antichitate. Citricele contin numeroase ingrediente, sunt sanatoase si pot fi consumate ca atare, sau sub forma de sucuri, scrie Ciao.ro.

Dacă ai diabet zaharat tip 2 este interzis consumul acestor alimente. Poate ai auzit că dacă ai diabet zaharat tip 2 nu trebuie să mănânci fructe, fiindcă sunt dulci. Nu este însă adevărat. Persoanele diagnosticate cu diabet zaharat tip 2 pot consumă fructe, însă trebuie mâncate cu moderație deoarece ele au carbohidrați, deci îți pot afecta glicemia. Diabetul zaharat este o boală cronică care nu are în prezent vindecare. Dacă nu este ținut sub control poate duce la complicații grave, scrie Doctorul Zilei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro