Sari direct la conținut

Utile: Google Chrome va avea o extensie care alertează utilizatorii în cazul furtului datelor de acces; Șase lucruri de care să ții cont ca să nu fi înșelat într-o relație; Utilizatorii de telefoane inteligente şi MP3 playere sunt expuşi riscului de pierdere a auzului

HotNews.ro
utile, Foto: Colaj foto
utile, Foto: Colaj foto

​Google Chrome va avea o extensie care alertează utilizatorii în cazul furtului datelor de acces. Google adaugă ‘Password Checkup’ şi ‘Cross Account Protection’ care vor alerta detectarea breşelor de securitate care pot compromite conturi de utilizator şi parole. Google a colaborat cu Adobe, Internet Engineering Task Force şi Open ID Foundation pentru crearea noilor funcţii de securitate. Sistemul presupune compararea automată a datelor de acces introduse cu o arhivă Google care conţine 4 miliarde de credenţiale deja compromise, scrie Descoperă.ro.

Utilizatorii de telefoane inteligente şi MP3 playere sunt expuşi riscului de pierdere a auzului. Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), îngrijorată de sănătatea auditivă a utilizatorilor de telefoane inteligente şi MP3 playere, a emis o reglementare fără caracter obligatoriu privind volumul sonor al acestor dispozitive, relatează AFP. Circa 50% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 12 şi 35 de ani, adică 1,1 miliarde de persoane, sunt expuşi riscului de pierdere a auzului din cauza „expunerii prelungite şi excesive la sunete puternice”, potrivit OMS, scrie Adevărul.

Șase lucruri de care să ții cont ca să nu fi înșelat într-o relație. Doare foarte tare atunci când ești înșelat. Chiar dacă se întâmplă o singură dată sau în mod repetat, sentimentul de trădare și pierderea încrederii în celălalt te pot face să suferi extraordinar de mult. Și nu este vorba numai despre faptul că durerea și lipsa încrederii în partener pot persista foarte mult timp, dar îți pot influența și relațiile viitoare, scrie Doctorul Zilei.

​Sănătatea în bucate. Supă de brânză și chicken satay. Marius Tudosiei revine din vacanta din Thailanda cu o rețetă delicioasă, pe care a învățat să o facă acolo, chicken satay. Vorbim despre mâncare și vacante exotice, dar completăm meniul cu o a doua rețetă, a cărei origine este disputată în lumea întreagă: o senzațională supă de brânză, scrie Digi24.

Tot ce trebuie sa stii despre bacteria care a ucis doi oameni la spitalul ”Marius Nasta”. Acinetobacter sau Acinetobacter baumannii, bacteria care a ucis doi pacienți internați la Institutul ”Marius Nasta”, este una din cele trei superbacterii încadrate de Organizatia Mondiala a Sănătății în categoria cu risc major. Bacteriile din frupul Acinetobacter se găsesc adesea în sol și apă și multe din ele pot infecta organismul uman. Însă cel mai des întâlnit este tipul Acinetobacter baumannii, un cocobacil gram-negativ care, în prezent, se găsește exclusiv în mediile spitalicești, scrie Unica.

Alegeri 2024: Vezi aici prezența și rezultatele LIVE pe hartă și grafice interactive.
Sondaje, Comparații, Informații de la celelalte alegeri. Toate datele esențiale pe alegeri.hotnews.ro.
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro