Sari direct la conținut

Utile: Semne că ficatul tău este plin de toxine! Te îngrași și nu poți să mai slăbești; Un medicament revoluţionar ce luptă împotriva cancerului se află în etapa finală de analiză; Care sunt riscurile fumatului pasiv la care sunt expuși copiii

HotNews.ro
Sanatate, Foto: Colaj foto
Sanatate, Foto: Colaj foto

Un medicament revoluţionar ce luptă împotriva cancerului se află în etapa finală de analiză. Cercetătorii de la Universitatea din California, din San Francisco, au folosit un medicament în curs de dezvoltare, făcut de Revolution Medicines, care ajută la încetinirea creşterii celulelor de plâmani, piele, coloană şi pancreas, conform Dailymail.co.uk. Tipurile de cancer pe care medicii speră sa le trateze sunt destul de „încăpăţânate” datorită mutaţiilor ce fac celulele să crească necontrolat. De vreme ce experimentele pe animale au întrerupt cu succes acest proces, cercetătorii plănuiesc să expedieze medicamentul către clinici să îl încerce, ca doctorii să poată trata celulele canceroase, scrie Descoperă.

Semne că FICATUL tău este plin de toxine! Te îngrași, nu poți să mai slăbești, care este soluția. Pe lângă digestia grăsimilor și depozitarea vitaminelor și mineralelor, ficatul procesează nutrienții din alimentele pe care le consumați, de aceea, trebuie să fim foarte atenți la sănătatea ficatului. Ficatul se detoxifiază în două moduri: Faza 1 – care implică enzimele, pentru a transforma toxinele lipide-solubile în substanțe mai puțin nocive. Faza 2 – Asocierea acestor toxine cu alte molecule pentru a le crește solubilitatea în apă, pentru a fi mai ușor de eliminat din organism, potrivit doctorulzilei.ro.

Care sunt riscurile fumatului pasiv la care sunt expuși copiii. După ce au urmărit mai mult de 70.000 adulți americani nefumători – din 1992 până în 2014 – echipa de cercetători a descoperit că cei care au raportat că au stat în jurul fumătorilor în perioada copilăriei, au avut 21% mai multe șanse să moară de boli pulmonare obstructiv cronice. Cei care au trăit toată copilăria pe lângă un fumător ( în jur de 16-18 ani) aveau 31% mai multe șanse să moară din cauza acestei afecțiuni, potrivit Playtech.

Cele 7 feţe ale durerii de la nivelul gâtului. Dacă te confrunţi deseori cu dureri la nivelul umerilor şi gâtului, ai grijă, s-ar putea să fii supus la un stres prelungit. Muşchii gâtului pot dezvolta un fel de noduri, sensibile la atingere şi numite puncte de declanşare. Spasmele musculare. Reprezintă o strângere bruscă şi puternică a muşchilor de la nivelul gâtului. Acesta îţi dă impresia că e înţepenit, aşa că e practic imposibil să îţi întorci capul. Când te trezeşti cu un gât rigid, este probabil un spasm muscular. Spasmul muscular poate rezulta dintr-o leziune musculară, dar poate apărea şi ca răspuns la o problemă a discului intervertebral sau la un stres emoţional, potrivit CSID.

De ce nu e bine să mănânci produse de patiserie, dimineața și cu ce ar trebui să le înlocuiești. Dacă alegi pentru prima masă a zilei carbohidrați simpli, cum ar fi produsele de patiserie, aceștia nu vor furniza cantitatea de proteine necesară pentru fiecare masă. Acest obicei te va face să simți și mai mult foamea pe timpul zilei. Un mic dejun bogat în proteine va reduce poftele pe parcursul zilei, iar acest lucru ajută mult la controlarea apetitului. Hidratarea nu trebuie nici ea neglijată, corpul având nevoie și de lichide, potrivit doctorulzilei.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro