Sari direct la conținut

Utile: Vremea rece poate ”creşte riscul apariţiei infarctului”; Nimfomania, Sindromul hipersexualităţii, Voyeurismul – tulburările sexuale despre care ne este teamă să vorbim; Ce se întâmplă când renunţăm la micul dejun!

HotNews.ro
Sanatate, Foto: Colaj foto
Sanatate, Foto: Colaj foto

Ce se întâmplă când renunţăm la micul dejun! Oamenii care sar cu regularitate peste micul dejun au probabil un mod de viață care în general nu este sănătos. Acest studiu dovedește că este un obicei dăunător, pe care oamenii pot să îl modifice într-o manieră proactivă pentru a reduce riscul de a dezvolta o maladie cardiacă. Cercetătorii au monitorizat timp de șase ani un număr de 4.000 de angajați care desfășurau activități de birou, locuiau în Spania și aveau vârste medii, potrivit Click Sănătate.

Vremea rece poate ”creşte riscul apariţiei infarctului”. Vremea rece şi înnorată ar putea creşte riscul apariţiei unui infarct, conform unui nou studiu. În cadrul celui mai amplu studiu de acest tip au fost analizaţi peste 274.000 de pacienţi din Suedia ce au suferit unul sau mai multe infarcte între anii 1998 şi 2013. În cadrul studiului a fost descoperit că incidenţa infarctelor creşte atunci când temperatura aerului şi presiunea atmosferică sunt scăzute, viteza vântului este mai mare, iar lumina solară poate fi observată rareori, potrivit Descoperă.

Conopida, beneficii pentru sănătate. De ce spun nutriționiștii că trebuie consumată mai des. Conopida este bogată în proteine, fosfor, potasiu şi tot complexul de vitamina B, vitamina C, mangan, astfel că ea are numeroase beneficii asupra organismului. Conopida se poate prepara în foarte multe moduri, dar cel mai indicat, spun nutriţioniştii, este să o consumăm crudă. Adăugată în alimentaţia zilnică, această legumă scade riscul de a dezvolta boli cardiovasculare sau cancerul. De asemenea, conopida conţine substanţe importante pentru ficat, scrie doctorulzilei.ro.

Nimfomania, Sindromul hipersexualităţii, Voyeurismul – tulburările sexuale despre care ne este teamă să vorbim. Nimfomania nu reprezintă o problemă doar din cauza dorinţei, ci pentru că persoana care suferă de această afecţiunie are şi alte boli asociate, cum ar fi o personalitate de tip “A”, anxietate, tulburare obsesiv compulsivă, depresie. Fiind o persoană în veşnică căutare de sex, când are parte, nu se satură, când nu îşi satisface această nevoie, este frustrată’’, spune psihoterapeutul, potrivit CSID.ro.

Diabetolog: „Un pahar cu suc de portocale conţine cantitatea de glucoză necesară pentru 24 de ore. Mulţi sunt cei care cred că responsabil pentru apariţia diabetului este zahărul, însă nu alimentul în sine este periculos, ci cantitatea mare de produse dulci consumate. Unele persoane preferă să renunţe la micul dejun în favoarea unui suc de fructe, pe motiv că este mai sănătos şi au mai multe şanse să slăbească. Dar un fresh este făcut din două sau trei portocale. După doar un pahar cu suc proaspăt stors, am bifat deja cantitatea de glucoză necesară pentru 24 de ore. Sucul de fructe este dăunător pentru că înseamnă foarte multă glucoză, potrivit Adevărul.

Cu ce înlocuieşti sarea din bucate. Cea mai reuşită modalitate de a masca lipsa sării este înlocuirea ei cu ceva acrişor. Sucul de lămâie este ideal pentru o salată, iar mâncărurile din peşte stropite cu puţin suc de lămâie vor avea o savoare aparte. Un alt produs de ajutor în bucătărie este oţetul. Algele marine- conţin sare de mare naturală, fibre şi o cantitate însemnată de iod. În mod obişnuit, sunt consumate crude în diverse salate, potrivit Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro