Sari direct la conținut

Marian Ionescu, liderul formatiei Directia 5, ranit usor intr-un accident rutier. Motocicleta artistului a fost lovita de un autoturism

HotNews.ro
Marian Ionescu, Foto: Agerpres
Marian Ionescu, Foto: Agerpres

Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5, a fost ranit usor in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier, transmite Mediafax, citand stirileprotv.ro. Artistul se indrepta cu vehiculul spre casa, in cartierul Pipera, cand a fost lovit de un bolid de lux, al carui sofer intentiona sa parcheze si nu i-a dat prioritate.

Potrivit informatiilor, Ionescu a fost ranit usor, dar a ajuns la spital pentru investigatii. Artistul a ramas sambata noapte sub supravegherea medicilor de la Spitalul Floreasca.

Mediafax scrie ca motocicleta artistului a fost distrusa, insa muzicianul a scapat cu rani usoare datorita faptului ca purta echipament complet si casca de protectie.

„Pacientul este constient, echilibrat termodinamic si respirator, cu niste leziuni care sunt in curs de investigatie”, a declarat medicul primar Luisa Corina Simion.

Sambata seara, formatia Directia 5 a sustinut concertul „Iti multumesc”, la Sala Palatului din Bucuresti, pentru a marca 20 de ani de la debutul trupei. Duminica, formatia are programat un concert la Craiova.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro