Sari direct la conținut

BAC 2014 Teleorman: Liceu cu promovabilitate zero si nicio medie de 10 in judet

HotNews.ro

Niciun elev nu a reusit sa obtina media 10 la examenul de Bacalaureat in Teleorman, iar la un liceu s-a inregistrat promovabilitate 0, procentul general, la nivel de judet, fiind de 44,10%. Potrivit inspectorului general scolar Valeria Gherghe, cu toate acestea, rezultatele obtinute sunt mai bune ca cele de anul trecut, chiar daca, in 2013, trei elevi au obtinut nota maxima.

„La examenul de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie, inainte de contestatii, avem o promovabilitate de 51,83% seria curenta si 20,42% seria anterioara. Avem un total de 44,10%. Ca si clasament, pe primul loc se situeaza Liceul Pedagogic ‘Mircea Scarlat’ din Alexandria, Colegiul National ‘Unirea’ pe locul doi, iar pe locul trei, Liceul ‘Marin Preda’ din Turnu Magurele. Niciun elev nu a luat media generala 10. Din pacate avem si un liceu tehnologic cu promovabilitate zero. Este vorba de ‘Andrei Saguna’ Botoroaga”, a declarat pentru Agerpres Valeria Gherghe.

Cei mai multi elevi, 470 la numar, au obtinut note intre 6 si 6,99. Cea mai mare medie inregistrata este 9,96 si a fost obtinuta de o eleva din Alexandria.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro