Sari direct la conținut

Iarna s-a reintors in Valea Jiului. Furtuni puternice in Dambovita si Buzau

HotNews.ro

In judetul Gorj a nins, luni seara, mai bine de cinci ore iar stratul de zapada a atins in unele zone zece centimetri, transmit televiziunile de stiri. Pentru a fluidiza traficul, echipaje de politie au patrulat pe Drumul National 66. De asemenea, multe zone din tara au fost afectate de furtuni. Acoperisul unui bloc din Targoviste a fost smuls de vijelie si aruncat intr-o parcare, fiind avariate doua masini. Un stalp de energie electrica a fost doborat de vant si a cazut peste calea ferata Bucuresti-Pitesti, blocand circulatia feroviara timp de aproape 20 de minute.

Si la Buzau, vantul a suflat in rafale de peste 70 de km pe ora. Cateva case au ramas fara curent electric. Si in zona de campie a judetului, vantul a rupt crengile copacilor, iar curentul a fost oprit toata noaptea.

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca vremea intra intr-un proces de racire, insa in cea mai mare parte a tarii, temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada. Maximele vor fi, in unele zone, cu 10 grade mai mici decat in ziua precedenta.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro