Sari direct la conținut

Deputatul Liana Dumitrescu a suferit o interventie neurochirurgicala. Starea sa este "stationara, dar se mentine critica"

HotNews.ro

Deputatul Liana Dumitrescu a fost operata miercuri la Spitalul Universitar de urgenta Elias din Bucuresti, starea sa fiind „stationara, dar se mentine critica”, anunta departamentul de comunicare al spitalului, intr-un comunicat de presa.

„Doamna deputat Liana Dumitrescu este internata in Clinica Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta „Elias” pentru o afectiune neurologica grava. S-a intervenit neurochirurgical in cursul zilei de ieri (miercuri, n.r.). Starea pacientei este stationara, dar se mentine critica”, se precizeaza in comunicatul citat.

Deputatul Liana Dumitrescu, care reprezinta etnia macedoneana in Parlament, a fost internata la Spitalul Elias din Bucuresti, unde s-a prezentat cu dureri puternice de cap, potrivit Mediafax. Medicii sunt rezervati cu privire la evolutia starii sale de sanatate, potrivit unor surse apropiate familiei.

Liana Dumitrescu a venit, marti, la Spitalul „Elias”, acuzand dureri puternice de cap. Starea sa s-a agravat in orele urmatoare.

Liana Dumitrescu, de profesie jurist, va implini, joi, 38 de ani. Este deputat de Neamt, din partea Asociatiei Macedonenilor din Romania, din 2008. Dumitrescu a fost deputat si in legislatura 2004-2008.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro