Sari direct la conținut

Interpol a difuzat fotografii cu prezumtivul complice al atentatului terorist din Burgas (Bulgaria)

HotNews.ro
Presupusul complice al autorului atentatului din Burgas, Foto: Interpol
Presupusul complice al autorului atentatului din Burgas, Foto: Interpol

Interpol a difuzat joi pe site-ul sau fotografii cu prezumtivul complice al autorului atentatului sinucigas anti-israelian din Bulgaria, a anuntat organizatia, citata de AFP.

Interpol publica, la cererea Bulgariei, trei fotografii ale acestui complice in atentatul de la Burgas, care a costat viata a cinci israelieni, a soferului bulgar si a autorului atacului.

Intr-un dintre aceste fotografii, provenind de pe permisul de conducere, suspectul este prezentat cu par lung, cu carare pe mijloc si cu ochelari. In alte doua imagini sunt prezentate portrete robot ale barbatului, cu parul scurt, cu sau fara ochelari.

Potrivit Interpol, suspectul vorbeste engleza cu un accent strain, are o inaltime de 1,70 – 1,75 m si ar fi originar din Orientul Mijlociu.

Interpol difuzase anterior poze ale prezumtivului kamikaze. Resturi din capul si din picioarele acestui barbat neidentificat inca au fost gasite de anchetatori dupa explozia din apropierea unui autobuz care trebuia sa transporte turistii de la aeroportul din Burgas la statiunea Sunny Beach.

Israelul acuza Iranul ca se afla in spatele acestui atentat, atribuind executarea propriu-zisa miscarii siite libaneze Hezbollah.

Autoritatile bulgare s-au aratat foarte prudente, refuzand sa acuze Iranul sau Hezbollahul.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro