Sari direct la conținut

Serviciile de informatii americane au avertizat, inca de anul trecut, Casa Alba despre instabilitatea din Egipt

HotNews.ro

Casa Alba a fost informata, la sfarsitul anului trecut, de serviciile de informatii americane in legatura cu instabilitatea din Egipt. Anuntul a fost facut joi de Stephanie O’Sullivan, director-adjunct al comunitatii de informatii americane – relateaza France Presse. „Situatia din Egipt evolueaza rapid” – a declarat Stephanie O’Sullivan, care a fost nominalizata de administratia de la Washington pentru a deveni adjunct al directorului James Clapper.

Pe de alta parte, presedintele democrat al Comisiei pentru servicii de informatii din Congres, Dianne Feinstein, a afirmat ca se indoieste in legatura cu capacitatea serviciilor de informatii americane de a-i informa, in timp util, pe presedinte, pe secretarul de Stat si pe membrii Congresului in legatura cu evenimentele din Egipt.

Feinstein a facut referire la problema utilizarii retelelor sociale pentru anticiparea evenimentelor de acest tip. „CIA crede ca informatiile disponibile in spatiul public nu trebuie folosite. Dar, dupa parerea mea, acestea pot fi, uneori, foarte importante”, a mai spus Feinstein.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro