Sari direct la conținut

Vasile Blaga: Daca sunt lucruri in neregula la fondurile europene, il rog pe domnul prim-ministru sa le faca publice, inclusiv cu nume

HotNews.ro

„Daca sunt lucruri in neregula, il rog pe domnul prim-ministru sa le faca publice, inclusiv cu nume, de sus pana jos. Care sunt oamenii publici care au luat bani nemeritat de acolo, dar sa ii spuna pe toti”, a declarat, luni, secretarul general al PDL, Vasile Blaga, cu referire la declaratiile premierului privind neregulile din programul POSDRU, care ar urma sa duca la suspendarea platilor.

Vasile Blaga a adaugat ca „Ponta a luat puterea de doua saptamani, dar tot ce anunta e ce se va intampla in viitor, de exemplu in 2013. Au anuntat si unele taxe, care mai de care mai inteligente. Romania e o tara stabila, nu stiu ce s-ar intampla in situatia pierderii acestei stabilitati.”

„Sa-i fereasca Dumnezeu pe romani de felul principal, daca la aperitiv ne-au servit Guvernul asta. Asta se va vedea in toamna. Pana la toamna mai e mult, iar pana in 2014 e si mai mult timp”, a mai spus Vasile Blaga.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro