Sari direct la conținut

VIDEO Vasile Blaga si-a anuntat candidatura la sefia PDL. 23 martie, data propusa pentru Conventia Nationala a partidului

HotNews.ro

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca propune ca data Conventiei Nationale a PDL sa fie 23 martie. Totodata, liderul democrat-liberal a anuntat ca va candida la presedintia partidului, informeaza Mediafax.

Blaga a precizat ca Biroul a fost de acord, in unanimitate, cu propunerea sa de a tine Conventia Nationala a partidului pe data de 23 martie.

Blaga a spus ca in acest fel se respecta toate prevederile statutare, astfel incat sa nu existe nicio observatie, chiar daca „unii doresc o conventie maine”, iar altii o doresc „amanata la calendele grecesti”.

Potrivit presedintelui partidului, Biroul Permanent National al PDL a hotarat sa convoace pentru 22 februarie, la ora 14:00, Colegiul Director National, care va stabili ordinea de zi a Consiliului National de Coordonare din 23 februarie.

„O sa candidez la Conventia Nationala a partidului si eu cred ca 23 martie, daca aceasta va fi data Conventiei, e un punct important pentru viata partidului. Pana la urma, va trebui sa trecem de la perioada de criza a partidului la ceea ce inseamna reconstruirea adevarata a partidului”, a spus Blaga.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/ebfa55955b114de93c927487b69dfe7c/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro