Sari direct la conținut

Popularii europeni: Partidele surori ale PPE inving, Romania e pe maini bune

HotNews.ro

Romania este pe maini bune, cred liderii popularilor europeni, Joseph Daul si Wilfried Martens, in urma rezultatelor obtinute la alegeri de PDL si UDMR, partide asociate Partidului Popular European.

“Rezultatele alegerilor demonstreaza capacitatea partidelor noastre de a fi investite cu increderea romanilor. Partidul Democrat-Liberal a obtinut in aceste alegeri, singur, cel mai mare numar de mandate, dintre toate partidele, iar UDMR si-a pastrat constant aceleasi procente pentru minoritatea pe care o reprezinta. Este o dovada clara ca romanii doresc sa fie reprezentati de persoane care sa faca din integrarea Romaniei in Uniunea Europeana un succes”, se arata intr-un comunicat al popularilor europeni remis HotNews.ro.

Mesajul semnat de presedintele grupului PPE-DE din parlamentul european, Joseph Daul, si de liderul popularilor europeni, Wilfried Martens, arata ca se spera in formarea “rapida a unui guvern care sa ia cele mai bune masuri, pentru ca impactul crizei financiare care ne afecteaza pe toti, sa fie diminuat”.

“Acum ne aflam in Uniunea Europeana, fara granite si cu o piata comuna. Dupa criza financiara, economia europeana va avea nevoie de un salt pentru a recupera si a continua sa creasca pentru a crea noi locuri de munca”, mai spun cei doi lideri europeni.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro