Sari direct la conținut

Crin Antonescu: Eu voi face tot ce am promis intr-un mandat de presedinte, dupa care ma retrag din viata politica

HotNews.ro

„Daca voi fi ales presedinte al Romaniei, voi avea un singur mandat, in care voi face toate lucrurile pe care promit sa le fac. Dupa aceea, viata mea politica se va incheia. Asa cum se vede la Traian Basescu, nu poti sa faci bine romanilor daca iti e gandul numai la al doilea mandat. In Statele Unite, un politician ajuns presedinte nu mai conduce un partid, nu mai face jocuri de partid. Este treapta cea mai inalta, este capatul carierei”, a declarat, sambata, candidatul PNL la alegerile prezidentiale, Crin Antonescu.

  • Liderul liberal a adaugat ca „Romania e capabila sa aiba un presedinte cumsecade, nu in sensul blandetii, ci in acela de a sti sa se conformeze unor reguli ale bunului simt, si un guvern cumsecade, care sa lucreze pentru aceasta tara”.
  • El a tinut sa sublinieze, inca o data, ca in cazul in care va fi ales presedinte, il va numi pe primarul Sibiului, Klaus Johannis, premier: „Am o propuenre pe care din pacate numai incapatanarea si arbitrariul actualului presedinte au impiedicat-o sa se transforme in realitate, propunerea ca Klaus Johannis sa fie premier”.
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro