Sari direct la conținut

Mircea Geoana discuta cu parlamentarii puterii despre devansarea motiunii de cenzura sambata, la ora 12:00

HotNews.ro

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, i-a invitat, pentru sambata, la ora 12:00, pe parlamentarii puterii, la o discutie pe tema reprogramarii motiunii de cenzura, anunta Mediafax. PSD, initiatorul motiunii, si PNL, care sustine documentul, nu sunt de acord cu devansarea dezbaterii si votarii motiunii de cenzura, ceruta de presedintele Traian Basescu.

UPDATE: Vicepresedintele Senatului, Anca Boagiu, a anuntat ca parlamentarii PDL vor raspunde invitatiei lui Mircea Geoana, cu toate ca „acesta actioneaza la comanda PSD, punand in pericol acordarea transei de imprumut de la FMI”.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a anuntat, joi, ca a primit din partea sefului statului o scrisoare in care se cere devansarea dezbaterii motiunii de cenzura, pe motiv ca s-ar depasi termenele constitutionale pentru dezbatere.

Roberta Anastase a precizat joi ca, dupa primirea scrisorii presedintelui, a luat legatura cu presedintele Senatului, Mircea Geoana, in vederea convocarii Birourilor Permanente ale celor doua Camere legislative si asteapta un raspuns din partea acestuia.

Dezbaterea si votul asupra motiunii de cenzura sunt programate marti, in plenul Parlamentului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro