Sari direct la conținut

VIDEO Sediul PDL din Constanta, atacat cu oua de sindicalisti

HotNews.ro

Aproximativ 250 de sindicalisti din sanatate, Politie si angajati din Portul Constanta au protestat, vineri, in fata sediului organizatiei judetene Constanta a PDL, pentru a-i determina pe parlamentari sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Boc. In timpul manifestatiei, cativa protestatari au aruncat cu oua in sediul PDL, anunta Mediafax.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/1a44b27e375c30ac3fa4998ea591b167/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

Protestatarii sunt nemultumiti de reducerea cu 25% a salariilor bugetarilor si de reducerea pensiilor cu 15 procente si au incercat sa ii convinga pe cei patru parlamentari PDL de Constanta sa voteze motiunea de cenzura.

Ei au scandat „Jos Guvernul”, „Jos Basescu” si aveau mai multe pancarte cu mesaje precum „Votati motiunea”, „Fie painea cat de rea, tot ne luati un sfert din ea”.

O delegatie a sindicalistilor a fost primita in sediul PDL, unde discuta, la aceasta ora, cu liderul PDL Constanta, senatorul Mircea Banias, si cu deputatul Constantin Chirila.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro