Sari direct la conținut

Purtatorul de cuvant al PSD: Ii vom recompensa cu carnete de membri PSD pe parlamentarii puterii care voteaza motiunea

HotNews.ro

Social-democratii ii vor „rasplati” cu carnete de membri ai PSD pe parlamentarii din arcul guvernamental care vor vota in favoarea motiunii de cenzura, a declarat, vineri, deputatul Emil Radu Moldovan, purtatorul de cuvant al formatiunii de opozitie, citat de Mediafax.

„Noi putem oferi si recompense, carnete de membru. Alte negocieri nu s-au facut de PSD cu parlamentarii din arcul guvernamental”, spune purtatorul de cuvant al social-democratilor. „Spre deosebire de alta data, cand introducerea unei motiuni avea ca obiectiv caderea unui Guvern, obiectivul principal al motiunii noastre este stoparea acestor masuri criminale pe care Guvernul Boc le ia impotriva romanilor”, a adaugat acesta.

El a calificat drept „intoxicari” zvonurile potrivit carora opozitia nu si-ar dori ca motiunea sa treaca: „Este un lucru fals. Am luat decizia la nivelul grupurilor parlamentare ca toti parlamentarii PSD sa voteze transparent, cu bilele la vedere, iar cei care vor absenta nejustificat de la votarea motiunii, vor vota altfel decat cu bilele la vedere si pentru aceasta motiune, se afla in afara PSD si vor primi sanctiunile de vigoare”.

Emil Radu Moldovan a adaugat ca, in cazul in care motiunea PSD nu va trece, social-democratii vor cauta sa foloseasca„toate parghiile legale pentru blocarea acestor masuri”, de la atacarea la Curtea Constitutionala, pana la sprijinirea sindicatelor in actiunile lor: „Daca motiunea va trece, decizia se duce la presedintele Traian Basescu. Aici, noi am spus public ca nu vom sustine nicio combinatie de Guvern care contine PDL, nici guvern condus de un tehnocrat din care anumiti ministri sa fie oamenii lui Traian Basescu. Vom intra la guvernare cu prim-ministru social-democrat si cu ministri PSD”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro