Sari direct la conținut

Fanii aleg titlul noului disc Sistem

Buna ziua, Ardeal

Fanii vor fi cei care vor hotari numele noului album semnat Sistem. Trupa clujeana de butoaie Sistem a demarat un concurs prin care fanii pot propune titluri pentru noul album semnat de ei. Pentru a-i stimula pe fani, in competitie sunt si premii, sub forma de mp3 playere, discuri si postere semnate de membrii trupei.

Trupa Sistem a terminat inregistrarile pentru noul disc, cel de-al cincilea din palmaresul formatiei, dar nu a gasit un nume pentru acesta. Din acest motiv, Sistem a initiat un concurs, cu ajutorul site-ului bestmusic.ro, pentru a afla propunerile din partea fanilor, pentru titlul noului disc.

Concursul a fost lansat de curand si pune la bataie numeroase premii pentru participanti. Fanii care doresc sa intre in competitie trebuie sa fie membri ai site-ului bestmusic.ro si pot propune un singur titlu de album.

La sfarsitul competitiei, baietii de la Sistem vor selecta cele mai bune propuneri, iar castigatorii vor fi anuntati pe site. „Ideea ne-a venit in primul rand pentru ca nu aveam noi un titlu pentru album, dar si pentru a afla parerea fanilor, a celor care ne iubesc muzica, despre cum ar trebui sa sune titlul discului.

Concursul l-am lansat de curand, iar saptamana viitoare vom alege din propunerile postate pe site. Mai mult, vrem sa facem lansarea albumului inainte de concertul celor de la Depeche Mode, in deschiderea carora vom canta”, a declarat Claudiu Purcarin (Nasut), membru al trupei.

La numai trei zile de la lansarea concursului, zeci de fani au adaugat nume pentru titlul noului album Sistem. Printre acestea figureaza „O 9 senzatie”, „Amnesia”, „Noua revolutie”, „Xplosive” sau „Next level”. Trebuie mentionat ca trupa Sistem isi rezerva toate drepturile asupra numelui ales pentru noul album, in urma concursului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro