Sari direct la conținut

Artistii clujeni pe scena, politicienii in padure

Buna ziua, Ardeal

Ziua de 1 Mai, ziua solidaritatii internationale a celor ce muncesc, este sarbatorita prin iesiri la iarba verde cu prietenii sau familia. Clujenii au profitat si anul acesta de timpul frumos pentru a petrece la un gratar in aer liber.

Politicienii si persoanele din mediul public clujean au preferat padurea si petrecerea timpului liber alaturi de familie si prieteni, pe cand artistii au urcat pe scena in aceasta zi, pentru a fi alaturi de fanii din diferite orase din tara.

Artistii clujeni au petrecut ziua de 1 Mai pe scena. Cei mai multi dintre ei au sustinut concerte in fata fanilor, pe parcursul zilei de luni, in diferite localitati din tara.

„De 1 mai am avut doua concerte si repetitii pentru emisiunea TDansez pentru tineT. A fost foarte obositor, dar si foarte placut pentru ca fac ceea ce imi place. Anul acesta a fost pentru prima data cand am cantat de sarbatorile de Paste, astfel incat am fost aproape de familie numai in noaptea de Inviere.

Dar in general a fost frumos si nu-mi pare rau, mai ales atunci cand stiu ca am fost aproape de fani”, a declarat solista Andra. Clujeanca a marturisit ca s-a atasat foarte mult de emisiunea la care participa si regreta faptul ca saptamana aceasta va fi ultima editie.

Si baietii de la Voltaj si-au petrecut ziua de 1 Mai pe scena, cantand pentru fanii din Bucuresti. „Ziua libera, sa spunem asa, am petrecut-o pe scena bucuresteana.

Am cantat in concert pentru fanii din capitala si nu am avut timp sa iesim la iarba verde sau cu alti prieteni”, a precizat Calin Goia, vocalul trupei.

In timp ce colegii din alte trupe au concertat prin tara, Hara a preferat sa lucreze in studio la albumul „Harababura” si la proiectul pe care il desfasoara alaturi de un ONG, ce are ca scop sprijinirea copiilor defavorizati. „Am fost foarte cuminti de 1 Mai.

In prima parte a zilei am fost in studio cu colegii pentru a lucra la album. Dupa care am fost alaturi de asosiatia SOS – satele copiilor, care desfasoara o campanie de sprijinire a copiilor defavorizati.

Suntem ambasadorii muzicii pentru aceasta asociatie, le compunem imnul si cantam cu ei pentru copiii defavorizati”, a mentionat Flavius Buzila, vocalul trupei Hara. Totodata acesta a adaugat ca si-a rezervat dupa-amiaza pentru vizite pe la prieteni si spre seara a trecut pe la festivalul filmului european.

Trupa Compact a poposit anul acesta de 1 Mai in Caransebes, la zilele orasului, unde a concertat pentru fani. „Anul acesta 1 Mai ne-a gasit la Caransebes. Au fost zilele orasului si le-am petrecut cu cantec, alaturi de toti fanii nostri de acolo. Ne-am simtit extraordinar”, a apreciat Paul Ciuci, liderul trupei.

Totodata acesta a specificat ca sarbatoarea nu i-a gasit cu micii sau cu berea in fata, la Caransebes, ci mai degraba cu cate un mar& „E mai sanatos”.

La fel ca si artistii clujeni, actorii si-au petrecut ziua de 1 Mai prin turneu. Pe Florin Piersic, 1 Mai l-a prins in autocar, pe drumul de intoarcere spre Cluj, dupa turneul avut cu piesa „Logodnicele aterizeaza la Paris”.

„Am fost in aceasta perioada in turneu de cinci zile cu piesa „Logodnicele aterizeaza la Paris”, impreuna cu actorii de la Teatrul National „Lucian Blaga” din Cluj. Am avut parte de un succes fenomenal, lumea ne-a primit cu bratele deschise peste tot – atat oficialitatile cat si publicul larg.

Am fost la Deva, Lugoj, Jimbolia, Resita si Turnu-Severin, iar seara de la Resita a fost de neuitat, intrucat primarul si viceprimarul orasului mi-au acordat titlul de cetatean de onoare. Fiecare seara s-a incheiat cu o masa festiva, care a avut menirea de a inchega legaturile de prietenie cu cei prezenti.

Prin urmare, 1 Mai m-a prins pe drum, in autobuzul teatrului, iar cu sotia m-am vazut cateva clipe numai”, a marturisit actorul Florin Piersic. Acesta a tinut sa precizeze ca se pregateste, la Bucuresti, pentru un rol principal intr-o piesa frantuzeasca, regizata de Radu Beligan.

Nici politicienii clujeni nu au stat degeaba de 1 Mai, ci si-au petrecut ziua la padure sau cu familia si prietenii.

„Am fost la padure, in Faget. A fost foarte frumos. Nu cred ca am mai vazut pana acum atat de multa lume, dar cred ca timpul frumos i-a adunat pe toti la iarba verde”, a declarat Nicoleta Postolache, consilier local din partea Aliantei DA PNL-PD.

„Ziua de 1 Mai m-a gasit in drum spre Ramet, unde erau copiii mei cu prietenii lor”, a precizat Laszlo Attila, presedintele filialei judetene a UDMR.

„Mi-am petrecut o mare parte a zilei de 1 Mai la padure, la Hoia. Am fost alaturi de prietenii si colegii de partid la iarba verde. Ne-am simtit foarte bine, mai ales ca a fost o atmosfera foarte placuta, iar vremea a tinut cu noi”, a apreciat Remus Lapusan, consilier local PSD.

Si directorii din mediul public au petrecut ziua alaturi de familie si prieteni.

Marius Manzat, seful Directiei Ape Somes-Tisa, a preferat sa ramana acasa alaturi de prieteni si nu, conform traditiei, la un gratar la padure. „Anul acesta 1 Mai m-a gasit acasa alaturi de cativa prieteni. Am facut un peste la gratar si cam atat, nimic deosebit.

Am profitat de vremea frumoasa si de putinul timp liber”, a specificat Manzat.

Directorul Casei Judetene de Pensii, Vasile Dolean, a prins ziua de 1 Mai in concediu. „Sunt in concediu, iar ziua de 1 Mai am petrecut-o alaturi de cei dragi”, a marturisit directorul.

Si Florica Ana Cimpean, directorul executiv al Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie, a petrecut alaturi de familie, la iarba verde. „De 1 Mai am fost la iarba verde, la padure. Cu familia, la un gratar, ca majoritatea clujenilor de altfel”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro