Sari direct la conținut

Panică într-un pasaj pietonal din Piteşti

HotNews.ro
Mașină de poliție, Foto: Dreamstime / Vlad Ispas
Mașină de poliție, Foto: Dreamstime / Vlad Ispas

Un bărbat înarmat cu un cuțit a amenințat luni după-amiază mai multe persoane într-un pasaj pietonal din Pitești, fiind necesară intervenția polițiștilor.

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, incidentul a avut loc în pasajul pietonal subteran „Magnolia”, aflat în zona centrală a municipiului.

  • „În această după-amiază, în jurul orei 17:30, poliţiştii (…) au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat înarmat cu un cuţit ar adresa ameninţări unor persoane aflate într-un pasaj pietonal din municipiul Piteşti.
  • La faţa locului s-au deplasat, cu operativitate, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, care au identificat persoana în cauză, un bărbat de 40 de ani, din Piteşti, au imobilizat-o şi au condus-o la sediul poliţiei pentru audieri”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş, citați de Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, o femeie cu atac de panică a primit îngrijiri medicale la faţa locului, însă nicio persoană nu a suferit leziuni. (Foto: Dreamstime.com)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro