Sari direct la conținut

BMW Seria 7 a fost surprins la teste

StiriAuto.ro

Viitorul Seria 7 de la BMW a fost surprins la teste pe una din autostrazile care inconjoara orasul german Munchen. Finisajele exterioare ale prototipului sunt greu distins pentru ca masina poarta o serie de „camuflaje” din plastic, dar si pentru ca se afla inca intr-o etapa intermediara.

Surse din interiorul BMW au declarat ca modelul Seria 7 anuntat pentru 2009 va fi foarte probabil in showroom-uri din iarna lui 2008.

Lucrurile aproape o certitudine la noul Seria 7 sunt: un nou sistem iDrive si transmisia in 8 trepte pe care compania germana ZF o dezvolta in prezent. La nivelul aspectului exterior, Seria 7 va imprumuta liniile coupe-ului Seria 6. Grila fata va fi mai generoasa si farurile pozitionate mai jos ca la versiunea actuala.

Pe langa propulsoarele clasice – pe benzina si diesel – BMW Seria 7 va primi cu siguranta si o versiune „verde”, tehnologie pentru care BMW cauta partener. Seful finantelor de la BMW, Stefan Krause, a declarat ca „BMW cauta un colaborator pentru dezvoltarea de noi produse, pentru cresterea eficientei si pentru dezvoltarea de tehnologii ecologice”.

BMW are deja incheiat un parteneriat cu PSA (Peugeot-Citroen) in urma caruia au sunt dezvoltate propulsoare pe benzina de capacitati mici (1.4 litri, 1.6 litri). Pe de alta parte, BMW si-a anuntat intentia de a achizitiona Volvo si in trecut brandul Alfa Romeo.

integral in StiriAuto.ro

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro