Sari direct la conținut

Cei mai ravniti oameni din inalta societate

Ziarul

Revista Tatler a publicat topul celor mai „fierbinti”, doriti si invitati oameni din inalta societate, intre care, pe primele locuri, se afla si fostul premier britanic si sotia lui.

Prima in topul celor zece petrecareti este iubita printului William, Kate Middleton , pe care revista o descrie ca fiind „sirena sexy”, care reuseste sa acapareze toate privirile, imediat ce iese din casa. Nici vestea despartirii ei de William, acum cateva luni nu i-a stirbit prestigiul monden.

Din contra, a devenit si mai cautata, mai ales de catre tinerii burlaci, ceea ce l-a pus pe jar pe print, care ii da acum tarcoale, ca sa se impace cu ea. Oricum, fie ca se intoarce la William, fie ca nu, ea are „primul loc asigurat” in topul oamenilor doriti si agreabili, sustin redactorii revistei.

VICTIMELE LUI BLAIR

O revenire spectaculoasa in clasamentul popularitatii oamenilor de societate o au, anul acesta, fostul premier britanic, Tony Blair, proaspat demisionat si sotia lui, Cherie, cuplul situandu-se pe locul al doilea, dupa ce, anul trecut, nici nu intrase in top.

In schimb, Blair a facut o victima „de societate” din succesorul lui, Gordon Brown, care nu e inclus pe lista, si din sotia lui, Sarah, care, de bine, de rau, anul trecut, era ultima (a 100-a) in top. Locul al treilea e ocupat de Jemima Kahn, iubita actorului Hugh Grant, care e aproape nelipsita de la orice eveniment monden si, urmata de cuplul proaspat casatorit Liz Hurley si Arun Nayar.

Actrita Mischa Barton incheie topul primelor zece oameni doriti in societatea britanica.

integral in Ziarul

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro