Sari direct la conținut

Divort cu nabadai?

Libertatea

Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac si-au spus oficial – ‘nu’. Acum insa dupa ce nunta anului s-a transformat in divortul anului, incheierea acestei povesti de dragoste cu debut si final neasteptate se anunta a fi una cu nabadai, in ciuda intentiei celor doi de a se desparti amiabil.

Dupa doar trei luni de casnicie, intre Maria Marinescu si Tiriac jr nu se pune problema injumatatirii averilor, dar au aparut deja primele semne ca acest divort nu va fi unul chiar amiabil.

Chiar daca Maria si Ion Ion le spusesera prietenilor ca sunt amandoi de acord cu divortul si ca vor ramane prieteni, Tiriac jr a aflat abia din editia de ieri a ziarului Libertatea ca sotia lui a depus cererea la Judecatoria sectorului 1.

„Deocamdata, tot ce stie a aflat din presa”

Aparatorul lui Tiriac jr, av. Nicolae Mandrila, ne-a declarat ieri ca citatia nu a ajuns la clientul sau, asa ca nu stie care va fi decizia lui. ‘Daca cererea a fost depusa, va primi oficial citatia si atunci va decide ce va face. Cu siguranta va face si el ceva in acest sens. Deocamdata, tot ce stie a aflat citind ziarele’, ne-a spus avocatul.

Sa tradeze lipsa de comunicare dintre Maria si Ion Ion un soi de tensiune legata de motivele reale ale divortului sau e aceeasi comunicare deficitara invocata in cererea de divort? Poate ca intr-o zi ne vor spune chiar ei.

integral in Libertatea

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro