Sari direct la conținut

UPDATE Tăriceanu și Dragnea, discuții în biroul șefului Camerei Deputaților / Proiectul de bugetul ar putea ajunge în Parlament săptămâna viitoare / Tăriceanu nu susține în continuare amnistia și grațierea (surse)

HotNews.ro
UPDATE Tăriceanu și Dragnea, discuții în biroul șefului Camerei Deputaților / 
Proiectul de bugetul ar putea ajunge în Parlament săptămâna viitoare / 
Tăriceanu nu susține în continuare amnistia și grațierea (surse)

Proiectul de buget pentru 2018 ar putea ajunge în Parlament săptămâna viitoare, au declarat pentru HotNews.ro surse oficiale, după o întâlnire dintre președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, și șeful Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. În discuție a fost abordată și poziția coaliției de guvernare în ceea ce privește decizia lui Klaus Iohannis pentru miniștrii remaniați, convenindu-se însă să se aștepte revenirea în țară a premierului Viorica Dăncilă.

Potrivit surselor citate, tema grațierii și amnistiei nu a fost discutată în cadrul acestei întâlniri dintre Tăriceanu și Dragnea, în condițiile în care liderul ALDE nu susține în continuare această idee.

Întâlnirea s-a încheiat în jurul orei 13.40. Aceștia au convenit ca săptămâna viitoare să aibă loc discuții pe buget. Tot pentru săptămâna viitoare a fost stabilită o întâlnire a coaliției pe tema unui discurs pe care premierul Viorica Dăncilă îl va susține în Parlament, având ca temă politica pro-europeană.

Subiectul legii off-shore nu a fost abordat de Dragnea și Dăncilă, potrivit surselor citate.

Tăriceanu urmează să plece într-o vizită oficială joi în Polonia.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro